kasimannesi Merhabalar 😇Ben halen daha buralardayım vazgeçmedim 🥳🌹 zaman buldukça giriyorum sorular varsa alabilirim kızlar Kasım erkek annesiyim 🙏❤️🧿
Nur___ kasimannesi vay be çok duygulandım şimdi seneye bu zanna bende 7 aylık olucam kasımın ortalarına dogru doğumumuz olacak inşallah ❤️🌼🙏
Baloglummmmm kasimannesi bende bu sene allah izin verirse kasımda erkek annesı olcam 😊 kac haftadayken oldu bebegınız erkekler gec oluyor dıolarda
Shr68_ kasimannesi ben göbek deliğimin biraz üstünde atma hareketleri görüyorum 15 +4 haftalık ikizlerime hamileyim ilk hamileliğim sizce bu bebeklerimin hareketlerimi 🙈🙈
Slinn kasimannesi bende kasım annesi olucam inşallah 17+5 teyiz🥰kış bebeği olucak kızım korkuyorum inşallah hastalık vs olmadan atlarırız🐣
kasimannesi Baloglummmmm sağlıcakla inşallah kucağına alırsın bebişini Kasım erkeğimi 🤭🤭 çok zor oluyor sezeryan oldum ben 39.cu haftada 🙏
kasimannesi Shr68_ ayyy çok güzel allah sağ sağlim kucağına nasip etsin 🙏 benimde ilk ama ben baya geç hissettim hareketlerini usludur demiştim ama kasım bebişleri zor 🤣😬🙏❤️
kasimannesi Slinn sağlıckl Slinn sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini çok dikkat et ve dışarı çıkmamaya bak ve bol bol emzir hasta olanlarıda eve alma canım
kasimannesi Fasulyem22 ben sezeryanla doğum yaptım rahat geçti çok şükür normal belkide yapamazdım panik atak var 🙏 bebek bakımı mı yoksa kendinle olan durumlarmı sorabilirsin canım
kasimannesi Fasulyem22 sarılık biraz oldu doğduğu zaman sarılık için serum verdiler çay kaşığıda su verdim ve bolca emzir çok şükür morarma olmadı reflü yatağı al kesinlikle onun üstünde yatırdım 5 ay boyunca ayakta salladım kucakta... bebek arbasını içerde sürdük kış ayında olunca
Slinn kasimannesi sezeryanı gözümde çok büyütüyorum korkucak kadar varmı? 😄ilk ayağa kalkarken çok zor oluyor diyorlar sadece
Fasulyem22 kasimannesi bebek bakımı mesela salladın mı kaç saat uyudu emzirdikten sonra hemen yatırdın mı hiç morarma oldu mu gibi 😀
kasimannesi Fasulyem22 valla canım benim oğluş pek uyumuyordu ve halen daha uyumuyor yarım saat 1 saat en fazla zor bi bebek benimkisi 😂😂
kasimannesi Fasulyem22 yeni doğan takımı giydirdim yeleği de vardı benimkinin çok kalın giydirmedim terletmemek için hep uzun kollu zıbın ama altına da inçe zıbın giydirdim
kasimannesi Slinn ilk gün zor oluyor kalkmakta en zorlandığım o oldu aman şükür ki geçiyor herşey ağladım tabi ama herkes bir değil kolay geçirenlerde var canım okadarlık acı ağrı olucak ama çok güzel duygular her anın tadını çıkar allah yardım ediyor
kasimannesi Baloglummmmm Kasım 19 akrep erkeği oğluşumu tanıdığım kadarıyla sinirli ilgi isteyen mızmızcı zor bebiş oldu benimkisi halen daha da devam ediyor doğduğundan beri 😂😂