Tazeanne0134 0911 evet canım benimde oluyor ilk başlarda olmuyordu 3 haftalık hamileykenden beri kullanıyorum ama 2 aya girdim gireli mide bulantısı yapıyor
Tazeanne0134 Happymotherr bende gün de 1 kere akşam tok karnına alıyorum eczaci akşam aç yazmıştı ama ben unuttuğum için akşam tok karnına içiyorum benim kullandığım ilacın aynısı komşum kullanıyor aynı doktora gidiyoruz ona tok bana aç yazmış fark etmez dedi doktor önemli olan içmekmiş
0911 0911 herkes gunde bir diyo kizlar acaba benmi yanlis anladim eczaciyi doktoru fln ya fazlami kullaniyorum
Sema12 0911 gund bir kez sabh ya da aksam senin tercihine kalmis ac karnina cnm 2.hamileligm ben boyle kullandm kullaniorm
Tazeanne0134 Sema12 bişe soracam sana benim folik asidim doktora gitmeden 3 gün önce bitiyor o 3 gün kullanmasam bişe olur mu?
0911 benimde 2. ama ilkinde nasil kullandigimi hatrlamiyorum 3 sene gecti eczaci sabah aksam ac tok farketmez dedi bana fazla kullandm bisey olurmu acaba ya
Yaseminpinar Bebek gelişimi için günde 400 mg yeterli gelirmiş genelde haplarda 400 mg besinlerden vs. Aldıklarımızla fazla geleni vucut atarmış sadece yeterli miktarı tutarmış.
Sema12 Yok cnm hcbirsey olmaz ama sen yned 3 ayin dolmuyorsa eczanden al , benm btti tekrar aldm btince tkrar alcam 3 bucuk ay kullancam yne sende icin rahat etcekse al dewam et 😊