Denizmom Koza benimde aynı durumdayım haftamız aynı sanki enfeksiyon varmis gbi ağrıyor kramp değil birşey olmuş gbi ağrıyor
Busranural97 Bizde 25+3 haftalığız 20.haftada hissetmiş ilk arada durmuyor bazı günler hareketi az oluyor öyle olunca korkuyorum bende tabi kaçıncı haftadan sonra düzene girer acaba
Bellaaa Ben de 20+0 haftalık ama hareketleri çok çok hafif hissettim hissetmedim denecek türden . 3 kasimda detaylı ultrasonda sormam gerekecek doktora. Hareketlerini bekliyorum. Sağlıcakla kucagimiza alalım ins saglikli bebeklerimizi♥️♥️
Nunumella13 Bet7512 normal bence benim de bugün hareketleri net hissediyorum cinsiyet i erkek, kızıma hamile iken bu haftada bu kadar net hissetmemiştim, ağrı batma bende de var.
Devran1994 Fatmanurozgr bende 20+3 16 hafta da hissettim şuan daha belirgin hissediyorum benim de aşagıdahep oynuyor
Denizzz88 Fatmanurozgr 25 haftalığım baya belirgin artık tekmeler bende alt tarafta hissediyorum çoğunlukla bazen üstten de vuruyor ama çoğunluk alttan
Hzl Serpilataman Bende hep asagida hissediyorum normal mi yani haftaya doktora gidicem de soramadim daha nadiren yukarida hissediyorum . 24. Haftadayim .
patuli Tweety1 bazen bende aşttan çıkacak gibi hissediyorum ama normal sanırım. ayakları değiyor galiba
Tweety1 patuli valla bilmiyorum ki kuzum sola uzanıyorum sanki aşağıda tıktık değiyor geziyor mu bı bilsem 😄😄
EcemUgur01 Fatmanurozgr Benimde hep kasıktaydı, şimdi 25+3 haftalığım ortalarda bazen üste vuruyor şaşırtıyor beni 🤭
Tweety1 Hzl ya gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah ❤️ ben 20 haftalık oldum öyle hissedince korktum bır anda 🙂
Hzl Tweety1 Yok birşey olmaz herhangi bir tehlikeniz yoksa benim plesanta asagidaydi ona rağmen bebegim sağlıklı yani korkmayın panik olmayın doktorunuzla iletisim halinde olun devamli.