Sumeyrezerentum Merhaba yeni anneler kaçıncı haftadasınız, belirtileriniz neler ne zaman öğrendiniz, betahcg değerleriniz?? ve de keseniz göründü mü??
shydoll Sumeyrezerentum benim 7+1 oldu aslında ama doktorum ultrasonda henüz 5 haftalık dedi keseyi gördük ama kalp atışı için bu hafta tekrar gideceğim ☺️
Minnosizmmm Sumeyrezerentum 5+1 deyiz canım ara ara adet olacakmışım gibi sancim oluyor bide göğüslerim inanılmaz sis ağrıyor keseyi 4+2 de gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez kısmetse 🐥
Tazeanne0134 Sumeyrezerentum hicbir belirti yoktu bende adetim 2 gun gecikti test yaptım pozitif çıktı 6 haftalıkken keseyi gördük 7+3de kalp atışlarını dinledik
Smg38 Bende 4+3 deyim vakit durdu gecmiyor sanki insallah saglikli bir gebelikdir de biz de kesemizi görürüz🤲
Sumeyrezerentum Minnosizmmm ne güzel erkenden görmüşsünüz ben 4+6 da göremedik keseyi Perşembe günü gideceğiz inşallah görürüz beta hcg değerin neydi ve alttan mı usg yaptı 😍
Smg38 Minnosizmmm acaba karından ultrasonlami gordu keseyi masallah erkenden gormussunuz darisi.basimiza🤲❤
Nuraslanklc Biz 5+4te vajinal ultrasonda gördük keseyi bebişimi tam olarak 7 haftalıkken gördüm ve kalp atışı olduğunu öğrendim şu an 9+4 üz 🥰 3 hafta sonra 2 li tarama için gideceğim inşallah bi sorun çıkmaz Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişlerini sağlıkla kucağınıza alın hanımlar😘😘
Esraa555 5+1 gebeyim. Doktor 4+6 da 6mm lik kese gördü henüz çok küçük bir hafta sonra tekrar gel dedi . Betaya bakmaya gerek duymadı