Bertevc Taneminci sertan beyi asistan olduğu zamanlardan biliyorum kendi şarjlarımda denkgelirdim ozmanlardan çok iyiydi 👍🏼
Bertevc Taneminci stajlarımda olacaktı :) telefon hatası :/ Kocaeli üniversitesi tıp fakültesinden, mesleki bilgisi de çok iyidi
Taneminci Bertevc mesleki bilgisi gerçekten fazlasıyla iyi o bir yana insanlığı güleryüzü beni benden alıyor 🙈
aaslii34 Ceylannbeyzt canım bende Uğraş Hanıma gidiyorum amaa nedense doğumhaneyi ve yoğunbakım ünitesi bakımından eksiklikler varmış iyi değilmiş yani o yüzden doğumu orda yapmıycam sanırım sende öyle bi duyum aldın mı ?
Ceylannbeyzt aaslii34 tok hayr hiç öyle bişi duymadım canm ben arkadasım da daha 1 hafta önce doğum yaptı bişi demedi hiç ama benm için önde gelen doktor doktorun iyi olması daha önenli benm için tabiki hastanede önemli ama başta gelen doktor
aaslii34 Ceylannbeyzt tabi doktor önemli canım ama ekstra durumlara karşı yoğun bakım daha önemli Allah korusun ne olacağı belli olmaz ..
burcu28ZK melolevo bendee avcılar bayparka gidiyordum. Ama guvenım sarsıldı bır an yenıbosna muhabbet hanıma başladım normal 1500 sezeryan 2 küsurdu galıba ama gayet bilgili ve ilgili bı doktor tavsıye ederim
Ceylannbeyzt aaslii34 tabiki orası öyle zten canım ama dediğim gibi hiç öyle bişi duymadım ben 38 haftalığım o kadr gittim kimseden kötü bişi duymadım
Zeynnep Yildiz92 bu hastane ilk açıldığında normal Doğum 500 tl sezeryan 1000 tl idi. Şimdi ne kadar pahalanmış.
aaslii34 Ceylannbeyzt bende o bakımdan sorayım dedim ismini görünce doktoru gerçekten çok beğeniyorum hastaneyle ilgili olumsuz yorumlar aklımı karıstırdı yinede teşekkürler senin az kalmış Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Busrapo melolevo Yenibosna özel Nisa hastanesi Nejla Ülker hanıma gidiyorum gayet memnunum Doğum ücreti de sezaryen 2500 😍