egesu22 Arkadaşlar 20. Haftadan önce tansiyonu yükselen var mı benim 12. Haftada yükseldi. Daha önce hiç tansiyon problemim olmamıştı. Alfamet başladı doktor. Endişeliyim çok şu an 15 haftalığım. 36 yaşındayım. Nolur yardım edin
IzmirDeniz egesu22 benim hamileliğim öncesinde tansiyonum yüksek diye ilaç başlamıştık. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri alfamet içiyorum günde 2 kere. 20 haftamdan beri de günde 3 tane çıkardık yaşım 27
Mamas egesu22 Bende günde 2 kez alfamet alıyorum 27.haftamdayım korkma canım ilaç çok etkili gerçekten dengeliyor hemen tansiyonu
egesu22 IzmirDeniz 12 haftaya kadar bir şey yoktu daha önceden de Bi sıkıntım yoktu tansiyobla ilgili birden yükselmeye başladı doktor da büyük ihtimal kronik dedi. Geçmicekmiş 😢😢😢😢
egesu22 IzmirDeniz yaşın da çok küçükmüş ya bu yaşta ne tansiyonu ben de 36 yım. Yaşa bakmıyor artık hiç bir hastalık hop diye geliyor
Sirine Haftadan sonra olabilcek bisey aslında çok erken olmuş:/ tuzu azalt hamur işini asla tüketme, bol bol meyve ye canım bide süt yoğurt, ilaçlarınida düzgün kullanırsan doktor kontrolü altında Allahın izniyle hiç bisey olmaz 🙏
IzmirDeniz egesu22 benimde öyle geçmeyen kronik hipertansiyon. Sıkmayın canınızı dikkat edin ben 30. Haftaya girdim en başından beri tuzsuz yiyorum turşudur salçadır kesinlikle yemiyorum yemeklere bile tuz koymuyorum
IzmirDeniz egesu22 maalesef çıkınca çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor dikkat ediyorum Son 80 gün az kaldı 🥰🥰