BenMathilda Aynen canım ıkkınmayı bağlı içerideki dokular dışa doğru inmiş durumda ama bekli olmuyor görüntü olarak herşey aynı . Mesane sarkmıştır bence de nette öyle yazıyor genelde mesane sarkması oluyor ama zamanla düzeliyormuş hepsi . Affedersin Doğumdan sonra ilk idrarımı yaparken idrarım yana sağa sola gidiyordu bacaklarıma temas ediyordu ve yaparken çok ağrıyordu . Sadece o bölgeyi değil bacaklarımı da yıkıyordum . Doktoruma söyledim . Eliyle oraya dokundu ve düzeltti sanırım ondan sonra yavaş yavaş düzeldi . Canını sıkma lohusalık bitince her şey düzelecek . Hem sorun edilecek bir şey görmüyorum . Çok şükür doğumumuz oldu ve bebeğimize kavuştuk bunaleı düşün. Sen kaçıncı gündesin. O kesikler düzeliyor ayrılmış yerler birbirine öyle bir yapışıyor ki herşey normale dönüyor zamanla . Ben de ilk zamanlar zorlanıyordum ama şimdi herşey yolunda . Sadece kabızlık devam ediyor hâlâ. Onu da günde 1 yemek kaşığı zeytin yağı, kayısı meyve suları , kayısı falan tüketerek en aza indirgemeye çalışıyorum .