Metonya Krispii16 anladım canım fotoyu çok kaliteli beklemiyorum zaten ama hatıra kalmasını isterim onun için yeterli olur. İyi ekip kalabalık değilmiş sevindim 😁 tekrar geçmiş olsun
Krispii16 Girlmomgirl bi makine var orda sekreterlerden biri çekiyor ne makine çektiği içinde profesyonel deniliyor fotoğrafçı değil yani gelen 😌 masa süsleme evet hakkını yiyemem masa güzeldi katıldıktan falan seçmiştim kurabiye ikramlık da verdiler 🙈
Girlmomgirl Krispii16 peki fotoğraf ı doğum anında mı yoksa odaya geçincemi çekiyorlar.mesela doğar doğmaz çekilorlarmı
Krispii16 Metonya bebeğe verildi kuzum ben giydirmeleri için kıyafet vermek istedim ama hastanenin kıyafetini giydireceklerini söylediler
Metonya Girlmomgirl yıldırım dorukta anne ve bebeğe şeklinde bilgilendirme yapmışlar o yüzden sordum Krispii16 teşekkür ederim son olarak doğum ücreti ne kadar ödedin 😬
butterfly4 @Krispii16 haklısın canım ben de öyle düşünüyorum, peki bel agrısı oldu mu ya da başka yan etkisi
Krispii16 butterfly4 canım ister istemez oluyor çünkü emziriyorsun senin ve bebeğin doğru pozisyonda olması mümkün olmuyor çoğu zaman bunu epidurale yormamak lazım Doğum yapınca anlayacaksınız ne demek istediğimi