Zeynepmerve15 Adetim iki gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normalde adetim hiç gecikmez ama hamilelik belirtisi de taşımıyorum çok üzgünüm bıktım artık negatif görmekten :(
Iremgokce Zeynepmerve15 üzülmek için çok erken ben 11nci gün öğrendim öncesinde erken gebelikmtestide yaptım çıkmadı çıkmayınca çıkmıyor geliceği varsa geliyor canını sıkma birde benimde adetim asla gecikmez 3 gün geçince ben kesin hamileyim diyip kan verdim kanda bile çıkmadı yani endişe etme
Zeynepmerve15 Deletedmom00170 amin inşallah canım ama işte etrafta soranlar hamileler bebekler dayanamıyorum
Deletedmom00170 Zeynepmerve15 canım evde oturursun okumuyomu derler okursun ne zaman bitecek derler evlenmezsin ne zaman evlenyon derler evlenirsin ne zaman cocugu olacak olmuyor mu derler Herkes konuşur kısaca boşver takma bana da okumuyon çalış diyorlar kime ne ya diyorum Takma boşver konusuyorlar bos bos
Zeynepmerve15 Deletedmom00170 aynen sorarlar da sorarlar takmıyordum aslında ee her ay negatif görünce niye olmuyo diye işte.. Herkese çocuk düşünmüyorum daha diyorum artık :)
Zeynepmerve15 sevval55 bugün de gelmedi adetm normalde çok düzenidir gününde gelir yada Bi iki gün erken gelir yarın kan vericem inşallah
Zeynepmerve15 Iremgokce hımm bnde hamileysem erken gebelik testinde çıkar diye düşünmüştüm Bi de iki gün gecikme olunca yarın kan verip bakcam inşallah test yanıltıcıdır :)