Mzyn1 Yasmncm doktorumla konuştum bende iğneyle hap kullanıyorum canım ama korkuyorum senin ki geçti mi
Aylincftc Mzyn1 ilk gebeliğim 10haftalık miniğin gelişimi 5,5haftada kaldığı ve kalp atışı alamadığımız için kürtajla sonlandırılmıştı canım şubatta, şimdi Önlem amaçlı bende progestan,coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum.
Aylincftc Tazeanne0134 sata göre 8+5 im şuanda kuzu,15haziranda sata göre 7+4tük ultrasonda 6+2 çıktık o gün kalp atışı aldık 100dü crl ölçümü yapıldı 0.54cm di,21haziranda doktor kontrolüm vardı kalp atışı 126olmuştu ama bu defada kaç haftalık onu belirleyemedik çünkü crl ölçümü yapamadı doktorum kendini bi türlü göstermedi başına böyle bişey gelen var mı acaba biraz huzursuzlandım yarın tekrar kontrolüm var ölçüm alabilecek miyiz bakalım 🌸🤦🏼♀️
Shr8 busragrgn 2 ci bebegımı 5 haftalık düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ınsallah hepımızınkını yavruları hayırlı olur cnm
Ilknur_emin busragrgn evet ya bende ramazanda hamile kalmışım ama görev nedeniyle mardindeyim burası çok sıcak oda beni çok etkiliyor
gizemaydemir_ busragrgn Ben o kadar kötüyüm ki mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali serum bile fayda etmiyor sizde benim gibi misiniz şuan 8. haftamdayım
gizemaydemir_ Aniden ayaktayken fenalaşıyorum kalbim çarpıyor gözüm kararıyor oturmaya yer arıyorum o an bulamazsam yığılıp kalırım sonra kendime geliyorum hiç iş yapamıyorum ayakta duramıyorum ayakta kalırsam kalbim çarpıyo bunları yaşayan bir ben miyim bir sıkıntı yoktur demi😔
Mervee07 busragrgn inşallah rahat geçiririz bu dönemleri tatlım aynı zamanda olamız bir mutlu etti yalnız değiliz ❤️🤰🏻
busragrgn Mervee07 yok canım başlamadı her gün kendi tartımla kontrol ediyorum kendi tartıma pek güvenemesemde😄 kadın doğumcum da kiloma baktı. Eğer dikkat etmezsem fena kilo alırım biliyorum kendimi☠️
Mervee07 busragrgn o zaman dikkat şart 😃 normalde de hani yiyip yiyip kilo almayan kısımdayım ben ama hamilelikte ne olur bilmem 🤷♀️