busragrgn Doktorumun ultrasonuna göre bugün 7+6 yız biz. Bebişimizi ve kalp atışımızı duyduk çok şükür🤰🏻 Sizler de durumlar nasıl? Mide bulantısı halsizlik var mı?
Tazeanne0134 busragrgn 10 gün önce adanadan geldim geldim geleli bi mide bulantısı kusma falan cok kötüyüm simdi de çarpıntım var 8+6'dayım
gizemaydemir_ busragrgn Ben o kadar kötüyüm ki mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali serum bile fayda etmiyor sizde benim gibi misiniz şuan 8. haftamdayım
neslihanbel Merhaba ben de 8.haftadayım bulantısız bir anım yok. Zofer kullanıyorum kusmamı bir miktar kesiyor ama bulantı devam. Üç günde bir serum takılıyor
Betul11 neslihanbel merhaba 33. Haftamdayım bulantıyı en iyi ben bilirim gece su içip onu bile çıkarırdım ben çareyi onyzd ilacında buldum zofer bebekte kalp delikliği yapıyor diye biliyorum çok geçmiş olsun ❤️
busragrgn neslihanbel geçmiş olsun canımmm inşallah en yakın zamanda geçer benim de bazen çok vuruyor bulantı özellikle akşamları yemekten sonra☠️
busragrgn sevval55 ne güzel canım benim inşallah böyle devam eder🥰🥰🥰 ben de birazcık var bulantı özellikle akşamları yemekten sorna
busragrgn Ilknur_emin halsizlik genel sorunumuz sanırım canım. Ben de ramazanda hamile kalmışım ramazan boyunca kafamı yerden kaldıramadım sürekli yatmak istedim oruçtan sandım ama meğer hamileliktenmiş🤩 şuan biraz daha iyiyim
Tazeanne0134 Ilknur_emin daha dur bide bulantı kusma başlasın da inşallah olmazda kalkamıyorsun zaten
busragrgn Betul11 ah canım benim çok az kalmış doğuma sağ salim bir şekilde bebeğinize kavuşun inşalllah. Kaç kilo aldın hamilelikte??
Shr8 7 haftalığız bulantı var ama kusma Yok kızımda daha kotuydum bunda bıraz daha ıyım uykum çok geliyor hayırlısı bakalım
Ilknur_emin busragrgn evet ya bende ramazanda hamile kalmışım ama görev nedeniyle mardindeyim burası çok sıcak oda beni çok etkiliyor
Shr8 busragrgn 2 ci bebegımı 5 haftalık düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ınsallah hepımızınkını yavruları hayırlı olur cnm
busragrgn Smg38 canım ben üç buçuk haftalıkken gözükmedi 7.haftaya kadar gitmedim sabrettim, 7.haftada hem kese hem kalp atışı duydum🥰🥰🤰🏻