Youngmummy Kızlar 29 haftalık hamileyim bugün afedersiniz ishal olmuşum sabah kalktığımda da sarı su kustum ilk defa kusuyorum öyle görünce endişelendim sizce normal hamilelikten mi yoksa başka bir problem var mıdır karar veremedim
Beyazlale Youngmummy evet canim bendede oldu ac karnina kusunca sari su geliyordu modenin suyudur dediler normalmis yani endiselenme canim
Youngmummy Ozgull inşallah geçer kaç haftalıksınız hep erken haftalarda gördüm benim 29. Hafta ya acaba başka bir şey mi ondan korktum
Ozgull Youngmummy benim adetten üç gün önce başladı 16+2 oldu hala devam sabahları çok kötü oluyor yataktan kalkamıyorum
Youngmummy 37aysgl bi kere mi oluyor yoksa arka arkaya oldu mu hiç bir şey giyemiyorum hemen çıkıyor sarı suya kadar
Youngmummy Beyazlale daha sonrasında leblebi yedim bir bardakta su içtim yavaş yavaş on dakika geçmedi yine kustum ve en son yine sarı su geldi bu kadar arka arkaya normal mi
Beyazlale Youngmummy surekli devam ediyosa doktora gorun canim serum takviyesi yapiyolar genelde. Ben karnimi doyurunca geciyordu
Sakura-chan Youngmummy bence bi acile git . Kustuğun bana safra gibi geldi. Ama ishal de varmış enfeksiyon olabilir. Su kaybı yaşama acile git serum takarlar
37aysgl Youngmummy canım benim sadece sabah uyandığımda oluyo hergünde olmuyo bende engellemek için sabah hemen ağzına bişeyler at
Youngmummy 37aysgl leblebi attım daha fazlasını kustum yine sarı su çıktı ne yesem çıkıyor midem almadı çok susadım içemiyorum
Iremgokce Youngmummy sarı su dediğimiz yüksek ihtimal safradır aç karna kustuysanız o çıkar ben her sabah omu kusuyordum şuan daha iyiyim ama aç karna kussam mutlaka çıkar