mamyfat93 Mide bulantılarım tekrar başladı. Bizde saçlı olursa miden bulanır derler. Biliyormusunuz öylemidir sizce .. 27+2
Kubra9595 mamyfat93 canim mide bulantisi sacla alakalimi hic duymadim ama mide yanmasi olur derler. Ama ben inanmiyorum ilk kızım sacli dogdu ama ne yanma nede bulanti yasamadim simdi 23 haftalik gebeyim suan bundada bisey yok ins olmaz.
Kvrckanne mamyfat93 öyle derler ama saçla alakası yok aslında bebek mideye baskı yapıyor ve mide bulantısı yanması oluşuyor saç değil doktorum söylemişti 🤗
Fidansvnccm mamyfat93 ilk gebeligimde son 3 ay mide yanmasindan ölucem sanmistim oglum baya sacli dogmustu.Ikinciye hamileyim dha yanma falan yok insallah da olmazz cok kotu 🙏
Atlarlayasayan mamyfat93 benim kızomda hiç mide bulantım olmadı ve baya saçlı doğdu kızım alakası yok yani 😊
mamyfat93 Kubra9595 inşallah canım. Evet saçlı olursa bulanır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum ☺️ 🤷🏻♀️
iremasanceylan Mide yanmasi olursa saci cikiyordur derler.Kesinlikle bilimsel bir sey degil😄Bebek mideye baski yaptigi icin mide asidi yemek borusuna kaciyor bu yuzden mide yanmasi oluyor