Tayfuneslihann Son 9 gün heyecan merak ve korku alttan muayene olmadım sancimda yok yarın tekrar gidicez sizde durumlar nasıl bıran önce kavuşmak istiyorum aynı zamanda nasıl olucak diye düşünüyorum ilk bebeğim 🤗
Synonyms Tayfuneslihann 1 temmuza bende sezeryan icin gun aldım. Heyecan cok fena. Surekli hayaller kurarken buluyorum kendimi.
Humeyra14 Tayfuneslihann eğer alttan muayeneden korkuyorsan sakın korkma ve kendini rahat bırak can acıması olmuyor ama kasmamalısın kendini ben cuma günü oldum ağrısı sızısı yok tabi kişiden kişiye değişir ama abartıldığı kadar kesinlikle değil
Seher__ Tayfuneslihann benimde 11 temmuz görünüyodu canım ama cuma günü 37+1 günlükken çatı muayenesi yaptı ve açıklığa baktı 2 cm acilmam varmis her an sancilarin gelebilir dedi pazartesi bidaha gel bakalım dedi açılma falan artmışmi diye 38 de dogucak heralde bebeğim 😂😂
Tayfuneslihann Humeyra14 evet öyle diyolr o korku değilde nasıl olcak ne yapacam düşüncesi doğum yani 🤗
Humeyra14 Tayfuneslihann Allah kolaylık versin her doğum yapacak anneye inşallah, bol duayla güzel geçer inşallah öyle umut ediyorum 😁