Nesli07 Arkadaşlar B12 iğnesi kullanan oldumu yan etkisi yaşadınızmı bulantı, baş ağrısı gibi 15 tane verdi doktorum
MonnaRoza Nesli07 bana da verdi doktorum 10 tane. 5 tanesi her gün idi. Onlar bitti diğer beşi haftada bir ondan 4 tane var daha. Herhangi bir yan etkisi olmadı bende. Ayrıca ben de vitamin ve kan ilacı kullanıyorum
Nesli07 deletedmom9494 iki gündür vuruluyorum acayip baş ağrım ve mide bulantısı oldu aynı zamanda vitamin ve demir hapı da kullanıyorum hepsi berabermi ağır geldi bilemedim
deletedmom9494 Nesli07 bende kullanıyordum canım ama hepsini saat aralıklarla kullanıyordum akşama iğne mi vurduruyordum o yüzden bir yan etkisini görmedim
snykz Nesli07 dodex vuruluyorsan acayip hafif bir iğne yan etki olarak ama vitaöin ve kan hapları özellikle de kan insanı çok zorluyor
Nesli07 MonnaRoza benimde 5 tanesi her gün 5'i 3 günde bir 5'i de haftada bir canım kullandıklarımın biri ağır geldi ama hangisi bilemedim
CansuCaner Bende de vurulduktan sonra 1-2 saat baş ağrısı mide bulantısı yapıyor ben hamilelik boyunca kullanacağım. İlk hafta her gün ikinci hafta gün aşırı hamilelik boyunca da 15 günde 1 dedi doktor.
CansuCaner Nesli07 şimdi tahlil sonuçlarını aradım ama bulamadım canım yarın doktora gideceğim zaten sorup yazarım tekrar.
Nesli07 CansuCaner ooo senin baya düsükmüş canım benim 100 inşallah iğnelerden sonra benimde yükselir
CansuCaner inşallah canım. Ama böyle iğne iğne ne olacak bilmiyorum kesin çözüm bulmak lazım. Doktor bebek doğduktan sonra mideyle alakalı detaylı bir inceleme tedavi lazım diyor. Mide emmiyormuş b12 vitaminini