Geçen hafta pazartesi günü 36+6ncı haftamda sezaryen doğumla kızımı dünyaya getirdim. Prematüre olduğu için hem kilosu hemde emme gücü azdı bende de ilk doğum ve sezaryen olması sebebiyle süt çok az geldi. Diğer gün taburcu olduk sarılığı 7ydi, diğer gün birden 12ye yükselince yatırdık bir gün ışık tedavisi yaptılar değeri 9a düştü ve ışık tedavisine ara verilip tekrar ölçüldü yükselme olmadı ce taburcu olduk 2 gün sonraki kontrolümde 14.31 olmuş. O gün sürekli mamayla besledim aynı günün akşamı 14.01e düştü. Şimdi sürekli beslemeye çalışıyorum ama göğsümü almıyor biberona şuan alıştı, uyku halindeyken biberonu da çok emmiyor ama zorla içiyoruz. Sarılığı olan bebekleri nasıl besliyorsunuz. Yani yarım saatte nir veriyoruö ama bazen her birinde 10 cc 15cc alıyor. Sık sık beslesem bu ölçüde oma yeter mi? Saat başı 50 cc yaptığıöda bazen çok az biberonu aldığı da oluyor çünkü. Bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim. O emmedikçe biberonu almadıkça çaresizlikten kendimi bi yerden atasım geliyo o derece üzülüyorum