mervetari4 Dun gündüzden beri midemde bu acılık ekşilik vardı cok rahatsz ediciydi, yaklaşk 1 saat once kalktığımda iç çamaşırında ıslaklık gördüm ve acı su kustum resmen ?? 38 haftalık gebeym benm gibi olan var mı??
Busra05344 mervetari4 doğum belirtisi olabilir kusmak ? Çokmu ıslaktı iç çamasırınız ? Devam ediyorum halen. Su gelmesi
guler27smsk_ mervetari4 canm Doğumun yaklaşmış rabbim bir avaz da kurtarsın insallah kusma olur evet özellikle de son aydlarda olabilir bebek dönünce kanala yerleştiği icin korkma cnm
Denizanne mervetari4 benimde dün geceden beri var. Dün gece ishal olmuşum hala şuanda da devam ediyor mide yanmam geçmiş kusmadımda acaba bu da mı doğumun yakınlaştığının göstergesi 🧐 37+3 üz son gittiğimde bebeğim kanalda bile değildi ama
mervetari4 Busra05344 çok fazla değildi ama vardi yinede, 38. Haftada kusulurmu ama hic boyle sey duymamıstm
Busra05344 mervetari4 Doğuma yakın kusma ishal olan çok var canım. Suyunu takip et. 🤭 bendede ishal var doktor Doğuma hazırlık demişti. 39 haftayım ama kusmadım hiç. Ama migdem bulanıyor
mervetari4 Çok fazla idrarada çikiyorum 2 3 gundur ishallik vardi ama - dun tam tersine midemde acılık ekşilik hissettikten sonra kabız oldm
haziransekiz Denizanne bende dün ishal olmuştum dün aksamda acayip baskı hissettim. Senle aynı haftayız 37+3 merak ediyorum kim daha önce doğuracak:) ama benim 40ı geçecek gibi geliyor:)
mervetari4 Denizanne bilmiyorm ki canm ama herhangi bir sancımda yok , doktoruma mesaj attm sabah cevap verince sizede bilgi veririrm