Mryu Serrameri hic kotuluk getirmiyorum aklima hep iyi olacak diye umut ediyorum insallah da oyle olur 💗
Mryu Cigdemcebe ooo baya az kalmis masallah Rabbim saglicakla almayi nasip etsin kucagina bebisini 🥰 sicaklar hic cekilmiyormus hamilelikte megersemmmm cok zoorrrr
Mryu Dilanserdar insallah dogumda esin yaninda olur canim en azindan beraber paylasirsiniz o anin mutlulugunu. Benim ki de 22 eylul gosteriyor bakalim 🤗
ruhi Mryu amin inşallah allahım bütün hamile anne adaylarını bir avazda kurtarsın Bebek isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın anne olmak isteyen herkeze annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallah canım 🤰🏻👼🏻
Mryu Elifdikel ozaman ayni anda gidiyoruz evet bende bugun tam 27 haftalik oldum 😀😀 benim kide kiz 💗😍😍😍😍😍😍 insallah yaaa bakalimm tam ne zaman dogum yapacagiz 🙈🙈
Mryu Tubabulat2018 ooo az kalmis canim ya yaklasmis dogumun insallah sag saglim kolaylikla dogumun gerceklesir 💗 aynen oyle okadar insan dogum yapiyor biz mi yapamicaz 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️😂
IzmirDeniz Bende varım 🤗 28+4 dayız doğum 11 Eylül gözüküyor ama 5 gün önce gittim doktor randevusuna 1 buçuk hafta önde gidiyomuşuz 29 buçuk haftalıksın dedi doktor bakalım hayırlısı kızlarr yavrularımıza sağ sağlim kavuşalım ♥️🥰
Mryu IzmirDeniz insallah bakalim canim yinede eylul annesisin degil mi😀 insallah sag saglim kavusuruz bebislerimize 💗
Mryu Lamelif belirlendi ozaman dogum seklin canim Allahim sag saglim almayi nasip etsin kucagina ha normal ha sezeryan sonuncta cikmasi lazim hayirlisi
IzmirDeniz Mryu Ağustos sonu sanırım belki de Eylül başı 🥰🥰 ama günler yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan