Neslihant 29 haftada dha şimdiden sıcaklardan uyuyamiyorum gündüz ise gidiyorum ve bu beni mahvediyorum 😫
Deletedmom133 Neslihant seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim 38+6olduk bu saat oldu ve hala uyumuş değil sıcak olması bir dert sivri sinekle basim ayrı dertte yarın doğumun var uyuyup dinlemem gerek hangisine yanayım şaşırdım Allah kolaylık versin 😣😏😌
Neslihant Oy kızlar valla bu nedir klimami taktirsak diyorz artık ya bu bi eziyet resmen saat kac oldu daha uyumak mümkün değil kafam oldu kazan 😟
Neslihant R_Arslan bn bgun grip oldum çünkü belki rahatlarm umuduyla dolaptaki suya sarılıyorum her frsatta ama yok yani anlık his
R_Arslan Neslihant ben kutur kutur buz yedim bugun insaAllah hasta olmam valla catliyorum sicaktan Allah hepimizin yardimcisi olsunnn❤
Glydn Ben sıcaktan değil gece serin oluyor ama son bir haftadır uyuyamıyorum. Sabah ezanını duydum yine nolacak böyle kafam çok dolu bi psikiyatra mı gitsem diye düşünmeye başladım😕
Neslihant Glydn 2 gün ablamdaydim mesela orası gayet serindi mis gbi uyudum gece lavaboya kalkiyorum sdece bgun evime geldim o kdar sicakki imkani yok yatmanın
Serrameri @Neslihant tek değilsin 😂 28+3 oldum asla uyuyamıyorum sırtım ağrıdan kırılıcak gibi oluyo artık sağa sola yatmaktan uyuştu her yanım sıcaklar zaten asla yatmama izin vermiyo 🤦♀️ Şimdi bide sivrisinek derdi çıktı başıma sürekli kaşınmaktan olan uykumda kaçar oldu 😒
Neslihant Serrameri cok şükür bi agrim fln yok tek derdim sıcaktan bunalmak ve evet eklenen sinekler🙄
Serrameri @Neslihant ağrı çok zor kemiklerim kırılıcak gibi hissediyorum 😭 resmen sırtımı ortadan ikiye ayırıyolar gibi allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın
Neslihant Serrameri doğrudur cnm insan hassaslasiyor yaşlandığımi fln hissediyorum bazen😂 Allah hepimize guc kuvvet cocuklarimiza saglik versin insallah
Serrameri @Neslihant kaç kilo aldın ki? Ben her tartıya çıktığımda şaşırıyorum almamışımdır diyorum ama almış oluyorum 😂