Ayazinannesiyimki Kizlar sezeryan oldum 1 hafta oncesi neler yapiyorsunuz korse mi karninix icn ben 4 aylik gibiyim hala
Bilgeeferhat Ayazinannesiyimki 1 hafta sonrası sezeryan korsesi takmaya başladım canım ama ben dikişlerim açıldığı için toparlansın diye taktım göbek açısından faydasını da gördüm eski halime döndüm 21 günlük olduk 2 haftada gitti göbek 😊
Sakura-chan Ayazinannesiyimki hiç kullanmadım tavsiyede etmediler. Doğumdan 1 gün sonra hamile kaldığım kiloya düştüm
Glydn Bilgeeferhat sezeryan için ayrı korse olduğunu bilmiyordum nerden buldunuz onu? Bir de günde kaç saat takıyorsunuz ?
Bilgeeferhat Glydn ben sadece lavaboya gireceğim zaman çıkarıyorum bende sezeryan korsesi olarak bilmiyordum doktorum söyledi medikalden aldım
Bilgeeferhat Derya0707 evet canım 13 kilo almıştım 11 kilo verdim 2 kilo kaldı şuan eski kıyafetlerime rahatlıkla giriyorum ama korseyi takmadan önce herkes içinde bir tane daha Bebek var galiba almayı unutmuşlar diye dalga geçiyorlardı 🙄
melolevo İlk doğumumda 1 hafta sonra hemen kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile. Sanki doğum yapmamış gibi kocaman karnım vardı. 1 ayda toparlamaya başladım. Çok faydasını gördüm.
Glydn Bilgeeferhat o zaman doğum şekline göre almak daha doğru. Erkenden alayım dursun diyordum 5. Aydayım ama şimdi bekleyeceğim teşekkür ederim