• Doğum
  • 40+5 te doğurdum ben doğurduysam herkes doğurur😅

Birgün bende buraya Doğum hikayemi yazıcam aklımın ucundan geçmezdi ama öyle 😊dün kontrolde 2 cm açıklık vardı almadı suniye eve yolladı eve geldik gece şiddetlendi sancılarım halada nişanım geliyordu dünde tekrar gittik sancıyla açıklığın 8 cm dedi doğuruyorsun dedi ben şok olmuştum tabi saat 4 te geldik sancımı çekmek istedim ama ne sancı bana serum taktılar sonra ıkınma hissi geldi çok korkuyordum 😰tabi gidip gelip ebe baktı TAmm dedi çatala çıktım 5 ıkınmayla doğurdum çok şükür o his pahaniçilemez🙏🏻Demem o ki korkuyorum diye kaç defa post açtım sezeryan dedim iyilikse normal olmuş çok şükür 🙏🏻🙏🏻😊Ben mezun oldum darısı sizlere 🙏🏻🙏🏻😊😊😊🌸

Ass-46 ayyy canım gözünüz aydın allahım analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻❤️ Ben daha 29+4 teyim Ağustos’un son haftası gibi Doğum allah nasip ederse 🙏🏻🧿 zaman geçer mi bilmiyorum. Şimdiden çok bunaldım yoruluyorum hemen. İnşallah ben de yazarım sizin gibi Doğum hikayemi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Mom72626 bende 30+2 deyim nasıl gecicek zaman ya cok sıcak nasıl dayanıcaz agustos sonuna kadar🙄

Ass-46 Allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🤗

Mom72626 inşallah sağsalim alırsın kucağına sende Amin

Ass-46 benimde son bir gün . Yazdıkların benim korkularıma da iyi geldi canım 🌸 allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla mutlu mesut olun inşallah

Ass-46 Ne güzel 8 cm e kadar sancı çok hissetmesin mi darısı bizim başımıza 37+3. Rabbim evladına hayırlı huzurlu beraber bir ömür versin 🙏🧿

Ass-46 hatırladım senin postu normalden korkuyodun yorum yapmıştım 😊 çok sevindim normal olmasına canım iyikide normal olmuş bak gözün aydın 😊 bana da dua et nolur bebeğim daha dönmedi hala makat ve normal olsun çok istiyorum 🙏

Ass-46 bak işte çok kolay bi normal doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün 🥰🥰 darısı başıma. Bebeğin kilosu ultrasonla aynı mi çıktı ? Ve kaç kilo doğdu ?

Ass-46
                Ne güzel cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bebişini🙏 Güzel günler geçir bebişinle öp kokla ayy o gün gelsede bende kavuşsam minik oğluşuma😍😩 39+1 olduk bizzz

Ass-46 yaa canm kaç postunda bnde senin gbi korkuyorm demiştm sen evde çektn sancını değildi bide suni taktılrmı o kısmı anlamadım🥰🥰hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsn bu arada

Ass-46 gözünüz aydın Darısı bizlere inşallah .kaçıncı haftada doğum yaptınız ? Bide eve gonderdiklerinde açılma hizlansin diye bişey yaptınız mı?açılma 8 olana kadar evde ağrı hissettiniz mı ? Son 13 gunum stres yapmaya başladım o yüzden bu kadar soru soruyorum kusura bakmayin

Kbra42 önemli değil canım birşey yapmadım yürüdüm bende hayret ettim kendime inşallahnsende öyle olursun

Sabina03 az kalmış canım Allah’ın izni ile kavuşursun ben 40+5 kavuştum