Birgün bende buraya Doğum hikayemi yazıcam aklımın ucundan geçmezdi ama öyle 😊dün kontrolde 2 cm açıklık vardı almadı suniye eve yolladı eve geldik gece şiddetlendi sancılarım halada nişanım geliyordu dünde tekrar gittik sancıyla açıklığın 8 cm dedi doğuruyorsun dedi ben şok olmuştum tabi saat 4 te geldik sancımı çekmek istedim ama ne sancı bana serum taktılar sonra ıkınma hissi geldi çok korkuyordum 😰tabi gidip gelip ebe baktı TAmm dedi çatala çıktım 5 ıkınmayla doğurdum çok şükür o his pahaniçilemez🙏🏻Demem o ki korkuyorum diye kaç defa post açtım sezeryan dedim iyilikse normal olmuş çok şükür 🙏🏻🙏🏻😊Ben mezun oldum darısı sizlere 🙏🏻🙏🏻😊😊😊🌸
40+5 te doğurdum ben doğurduysam herkes doğurur😅
Ass-46 hatırladım senin postu normalden korkuyodun yorum yapmıştım 😊 çok sevindim normal olmasına canım iyikide normal olmuş bak gözün aydın 😊 bana da dua et nolur bebeğim daha dönmedi hala makat ve normal olsun çok istiyorum 🙏
Ass-46 bak işte çok kolay bi normal doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün 🥰🥰 darısı başıma. Bebeğin kilosu ultrasonla aynı mi çıktı ? Ve kaç kilo doğdu ?
Bhrkls bizde 37+3 üz , inşlh acı hissetmeden kolay normal doğumumuz olur🙏🙏
Ass-46 yaa canm kaç postunda bnde senin gbi korkuyorm demiştm sen evde çektn sancını değildi bide suni taktılrmı o kısmı anlamadım🥰🥰hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsn bu arada
PrenssAnnesiiii amin canım