Aygl Sabahtan beri bebek cok fazla toplanip toplanma esnasinda hem canim yaniyo hem kasıklarımda cekilme oluyo nefesim kesiliyo resmen yalanci kasilmalardir diye düşünüyorum ama yattim simdi yatakda alttan bi baskinlil var bebek toplanmasi devam ediyo gittikçe artiyo baski
defnefunda Aygl allah yardımcın olsun canım allah bir avazda kurtalsın seni tatlım benimde şuan 36+1 ama çok korkouyorum her an sancım gericekmiş gibi hissediyorum karnım acayip sertlesti
Dygbyk53 Aygl ben de 35+5 im benim de aynı oluyor günde 2 3 kez çok rahatsız ediyor. Doktora sormuştum bu zamanlar da olur normal dedi.
EsZe Aygl düzenli mi değil mi ona bakın. Süre tutun. Gerekirse yarın sabah bi nst baktırın ihmal etmeyin. 32 haftalığım kasılmalar yüzünden yatışım yapıldı serum tedavisiyle sancı durduruluyo. İnsallah gerek olmaz ama varsa da hemen tedavinize başlanır
Aygl defnefunda asagida gittikce artan baski var bide kasilma fazla dogum belirtisimi yalanci mi bilemedim ki
Lutfenbekleyiniz Yaşadiginiz sey normal ama okadr sık olmasi da normal mi bilemedim bi nst iyi olabilir sanci varmi ogrenirsiniz en azindan
Htcnurersoy 34+4 üm bende de aynı durumlar var zaten bana erken Doğum dendi,progestan başlandı,yerimden kalkmıyorum,hareket etmiyorum.