Hanife001 Kızlar internette araştırırken gördüm zeytin yagi ile masaj rahimin yumuşayıp açılmasını sağlıyormuş deneyen faydasını gören var mı acaba ? 39+0
M-Ali Hanife001 ben yaptım perina masajı faydası oldumu bilmiyorum ama hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığım vardı🤗
gizi Hanife001 merhaba az önce bana da kayıvalidem anlattı ebe Doğum yapacağı sırada sağ zeytinyağıyla masaj yapmış ona. Doğumu kolaylaştırıyormuş
Oglusannesii Hanife001 yengemin bi arkadaşı son ay devamlı sürmüş çok kolay olmuş doğumu benimde aklımda bakalım
Esra3890 Bende duydum burda da okumuştum hatta eşlerine yaptıranlar varmış normal dogumda kolaylık saglıyormuş ben denemedim daha ama gögüslerime zeytinyagıyla masaj yapıyorum yumşatıyor dogumdan sonra emzirirken çok agrı olmuyormuş
M-Ali 23Zumra canım zeytinyağ o eline sür 3-4 cm elini içeri sor baş parmağını sonda saat 3-9 yönünde anüs e bskı yapacak şekilde yap 2 dk falan yeterli oluyor Zaten
M-Ali busubusu hafif çömelerekten ayakta durun lavobadan destek Alın hafif çömeliyormuş gibi yapabilirsiniz
Eceyavuz M-Ali elini içeri nasıl sokuyorsun 😵😵😵😵 21 haftadayım normal doğumu düşündükçe kusasim geliyor aklim almıyor ya
M-Ali Esesen anam doktordan önce sen mi kontrol et nolcak doğumda gelen giden kontrol edecek zaten😂😂😂😂😂😂