Anneyimben49 Son 16 🤭 hem heyecanlı hem korkulu hemde güzel günler bekliyordu oğluşumla beni 😍 **ama hiç hazırlık yapmadım, elbise vs hepsi hazır daha yıkamamışım sanki anam doğuracak gibi bir rahatlık var ** 😂😂 SIZDE DURUMLAR NEDİR CANikolar 😭😂
Yasmnnn Anneyimben49 bence bir an önce hazırlığını yap benimde son 13 ve 3 santim açıklığım var suyum gelir gibi oldu😱 neyin nezaman olacağı belli olmuyoor
Gulnar44 Anneyimben49 benimde son 19 cok sukur elbiselerimizi yikadik utuledik beklemedeyiz guzel kizimi insallah
_Merius_ Anneyimben49 canım.bence sen kalk at bebisin eşyalarını makineye 😂😂 sabaha kadar kurur sende utusunu yaparsın 😂😂 kendi cantanida aksama kadar hazırlarsın doğuma 15 gün kala herşeyin hazır olmuş olur valla bu konular çok sallamaya gelmez malum bebek çıplak doğuyor 😂
Ozderr Anneyimben49 bende senin gibiydim valla hastane çantası bile yarım yamalak ağzı açık duruyor 😂 uygulamaya göre beş gün var ama bana göre bir ömür 🤪
anapanda12 34+6 💖 Son 36, daha bugün 26.haftada hazırladığım doğum çantamın eksiklerini bitirdim. Bebek arabası puset ayarladık beşik ve dolabı kaldı. Ağrılar kramplar ve güçlü tepikler ile bekliyoruz. Erken doğum riski olduğu için yatmamız lazım ama son haftalar duramıyorum. 😊
selwi benimde son 6 allahin izniyle cuma günü doğum nasipse hafif sancılar çıktı nst de yatıyorum herşeyim.hazir çantam hediyeliklerim heycan korku garip bir his var içimde bi kızım var onu bırakıp nasıl gircem ameliyata oni düşünüyorum kazasız belasız çıkarım.ins
Denizanne Anneyimben49 son 18 her şey hazır kızım eksik çok bekletmeden geleydi... bu arada dün geceden beri afedersiniz ishal gibi birşey olmuşum bunun doğum belirtisi olduğunu duymuştum sizde de var mı şuan böyle bişey??
guler27smsk_ Anneyimben49 benim hersey hazır bir oglusum hazır deyil doğmaya son 22 gün kaldı 😂 çok sabirsizim bir kızım var bir yaşına girecek insallah 😊
zeynokrktk 14 günümüz kaldı oğluşun her şeyi hazır bi kendisi gelmek bilmedi çok sabırsızım artık ve doğsun istiyorum sanki hiç gelmeyecekmiş gibi 😏😋
LinaPrenses Anneyimben49 35 gun var bize daha bende hazrlmdim diye endise edyrdm inslalah haftaya hazrliycam saglikla dgur insallah heyecan korku mutlulyk karma duygular 2. Bebegim ama 5 yil gecti ilk gibi degsiik duyglr