Koalaaa Anneler selam ben 4+6 salı günü doktora gidicem kesem görünür mu ve tahminen kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ?
DemetDigesu Koalaaa muhtemelen kese gozukur benım gozukmustu kalp atısını duyamazsınız en az 6 haftalkk olması gerek benım doktorum 11 haftada dınlettı erkenden dınlemek bebege zarar verebılır dedı ekranda gozukuyor zaten kalbının attıgı
Sertap_2020 Koalaaa bizde 5 haftalıkken kese göründü kalp atışı içinde 2 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz
DemetDigesu Koalaaa ınternetten okuyun heryerde yazıyor bazı doktorlar dınletıyor maalesef ama dogru bırsey degılmıs onemlı olan saglıklı olması dınleyıp ne yapıcam dedım ben onemsemedım
gizemaydemir_ Kese görünüyor ama kalp atışı için çok erken 8 haftalık hamileyim bendede dinlettirmedi kalp atışını zarar verir bebeğe radyasyon almasın diye
Aslinur gizemaydemir_ bn 9 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardi bebek 5.6 günlük cıkto gec döllenme dedi doktor perşembe gününe randevu verdi yani 6.4 günlük olmus okucak bebek inş duyabilirim