Seda5892 gulssen çiğköfte yiyeceğim deli gibi😂 etsiz olanından😂 içinde böyle nar ekşisini dökeceğim ufff🤣🤣🤣 Doktorum kesinlikle yasak dediğinden yiyemiyorum🥺
Deletedmom667 Seda5892 etsiz çiğ kofte yasak değilki burda bırcok kısıde yazdı doktorlar etsiz yenılır diyor
Asena_ gulssen emzirme dönemi hamilelikten daha zor valla hamilelikte az da olsa yiyebiliyordum ama emzirirken oğluma gaz yapacak ya da sütümden geçecek diye hiçbir şey yiyemiyorum 😁
ikimelekannesi___ gulssen ben bu olayı hiç ciddiye almadim sanırım canım ne istiyorsa yedim hic birseyi kısmadım kendimden bakalim 🤔🤔
Toprak34 Anneyimmmmm gunluk kafein izninizde kolayi tercih edebilirsiniz ama dogumdan sonra bebise gaz yapar o sıkıntı
Anneyimmmmm Toprak34 doktor özellikle kola yasak dedi canım 😣 arada yarım bardak içiyorum tabiki ama asiti falan kaçmış oluyor tat alamıyorum hiç 😀
Toprak34 Normalde hic gazli icecek tuketmezdim. Hamilelikte en olmadik seyler canim cekiyor, kola bunlardan biri bende arada kacamak yapiyorum. Cay kahve delisiyimdir onu kesebildim cok sukur
ozgezcn Sanırım deli gibi kokereç yemek istiyorum😁 sanırım bir de tavada yumurta yapıp sarısını çok pişirmeden o tam pişmemiş yumurta sarısına taze ekmek banmak istiyorum. 😂 Her şeyi iyice pişirip yemek insanı bazen sıkıyor 😁
Melikeb19 gulssen valla biz iki günde bir nst giriyorduk oda yine bir gün hastaneye gittik nst için doğum kararı aldı doktor ben çok acıkmıştım eşimden yemek istedim kokoreç aldı geldi tam yiyecekken hemşire içeriye girdi hayır yemek yemiyoruz bu saatten sonra dedi ve elimden aldılar 😂 nasıl canım istemişti nasıl anlatamam sancı esnasında bile aklımdaydı çıkar çıkmaz yiyeceğim diye 😂
Seda5892 Deletedmom667 evet canım bende okudum ama benim doktoruma ısrarla sorduğum halde yasak dedi sıkıntılı hamilelik geçirdiğimden sanırım