NimetDilmen gulssen Ben arada yedim hic yemedim deqil valla 😁 En az 6 7 kere yemisimdir belki daha fazla 😁
espalp gulssen kışın yeriz biz de dondurmamızı napalım 😂 kahvaltıda biraz bal sürerdim o bile yok şimdi insan böyle olunca öncekine göre daha çok arıyor tatlıyı
Tugbax68 Güzel hayaller kuruyosunuzda sütten bebeğe geçiyor yediklerimiz kizlar birazdaha ertelememiz lazim
NimetDilmen gulssen Doktorlar her canının istediqini ye ic ama ayarını kaçırma diolar 😊 Cipsin bi zararı yokki herqün yada abartrak yemediqin sürece 😊 36+5 qünlük hamileyim çok şükür bi sorun yaratmadı cips 😁
gulssen NimetDilmen bir kaç taneyle olmuyor ki 🙈 bir başlasam iki paket yerim o yüzden hiç yeltenmiyorum😊
NimetDilmen gulssen Ben 1 pakeri bitiryorum sonra mecburiyetten bırakıorm 😁 Neyse az kaldı doya doya yicez 😁
Deletedmom133 Ssraa bende şuan içiyorum kola soda falan dogunca icmem sutten gecer daha cok gaz yapıyor 😥
Mervednr gulssen ben alkol almak istiyorum ama oda emzirirken mümkün değil 😀 yani uzun bi süre hamileymiş gibi devam
Nazo61 @gulssen#5034361 zeytin turşu tansiyonm cıkmasın diye.tuzlu olan hiçbiseyi yemiyorum insallah doğumdan sonra yerim 😊