Gulzade espalp ayy o ic yanmasi bende de vae esim kola icecegine su ic alır diyor 😂😂 anlamiyorlaaar😂😂
Gulzade gulssen kokorece hasret kalsim gecen gun canm cok istedi ama doktora sordum hayir yeme dedi aglicaktim nerdeyse 😂
gulssen Gulzade evet bazen yıkım oluyor doktorun dedıklerı😅 erik istemişti canım çok bana dedi 5-6 tane yiyebilirsin😅😅😅 ben bir kilo yerim diye düşünüyordum😅😅
espalp Gulzade normal şeyler kesmiyor, az kola da kesmiyor kafaya dikmek lazım şişeyi ancak geçer bu yanmaya😂
Gulzade gulssen valla ilk zamanlar cok yedim erik ona sahip cikamadim valla😂😂 hamburgerde yiyemiyorum esim sagolsun almiyor😏
gulssen espalp bende de aynı durum var ama madoda diyabetikler için ek şeker ilavesiz dondurmalar var bir de cartedorun glutensiz enerjisi azaltılmış dondurması var. Çok canım isteyince onlardan yiyorum biraz🙈
gulssen Derya0707 izmirin midye birası 😊 karşıyakada mis gibi olurdu valla ama onun zamanı daha çok 😅
espalp gulssen kışın yeriz biz de dondurmamızı napalım 😂 kahvaltıda biraz bal sürerdim o bile yok şimdi insan böyle olunca öncekine göre daha çok arıyor tatlıyı
CansuCaner Cidden baklava bile yemiyor musunuz ya? Hadi kalamar midye ciğer vs anlarım da hamburger baklava kola tadımlık bile yiyip içmemek.. valla tebrikler