Serenaynaynay Arkadaslar merhaba, gebelik sürecinde buyuyen göguslerle bu sicakta nasil bas etmektesiniz? Malum evde sutyen kullanmak cok bunaltici oluyor. Ama sarktigini goruncede insanin morali bozuluyor. Sizlerde durum ne 😕
Mutire Serenaynaynay aynı maaleseeef ben birazda tontisim 77 kiloyum maalesef evde bile takıyorum sütyen
Kosem_Hanm Serenaynaynay https://m.n11.com/nbb-ip-askili-yarim-atlet-sutyen-bustiyer-2415-P259384525 Ben bu tarz aldm okdar rahat oluyoki hemde derleyip topluyo
Atlarlayasayan Serenaynaynay emzirdikten sonra zaten sarkma oluyor oyüzden çok da zorlama kendini 😅😅çıkar gitsin😂😂
Serenaynaynay Mutire ya normaldede sutyen kullanimi beni sıkıyordu. Eve gelince hemen cikariyordum. Ama evde daral geliyor. Goguslerim havasiz kaliyormus gibi, sonrada kasinti yapiyor. Cikardim ama bu sekilde de daha cok sarkar mi diye kotu hissediom. 😕😥
Mutire Serenaynaynay kuzum emin ol bende evde takınca senin şikayetlerin aynısını yaşıyorum ama işte bazen de amaaan deyip çıkarıyorum tahammül sinirima bağlı takmam 😂
Serenaynaynay Kosem_Hanm kuzu nbb'nin bu tarz demirsiz versiyonunu aldim bende. Bu tarz yarim sutyenler pedli olmuyor. Bide L bedene kadar. Tam bedenimi sarmasini istemiyorum. Bicok yere baktim ama buyukleri yokmus 😕