• SağlıkGebelik
  • Sık idrara cıkma kasıklarda agrı kızlar yardım?enfeksiyonmu

Merhaba! Kızlar 20+1 haftalık hamileyim 2 gün önce kasıklarımda agrıdan gece 11 de hastaneye gddim nstye baglandım sancım cıkmadı bebegede ultrasonda bakıldı,kıpır kıpır miniğim şükür sorun yok?gaz sancısı die düşündüm o gün ama bugün kasıklarımda agrı gene var ayakta ve uzanırken ara ara ,idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi,o kadar sık idrara cıkıyorumki sayamam öyle düşünün ve cok az az yapabiliorum ,kasık agrısı ve sık idrara cıkmadan başka hiçbi belirtim yok bunu yaşayanlar varmı?

Ayserose canım bende de oluyor bizde 22 haftalığız idrar yolunda enfeksiyon çıktı bende sağlık ocağına git aile hekimine idrar vermelisin

Buketgks cnm ben gecen hafta aşı yapdırmışdım orda idrar ve kanda verdim idrar temiz cıkdı ama burda benim komsumun tahlilleride saglık ocagında yanlıs cıkdı o yüzden güvenemedim temiz cıkmasın yarın bir hastanede idrar tahlili tekrarlıyayım o zman temiz cıkması şaşırtmışdı bu kadar belirti varken ,umarım sag salim atlatırız bı günleri sanada cok gecmiş olsun cnm

Enfeksiyon dur bence bende çok sık olur bol su içmekle geçiyor eğer enfeksiyon yüksekse su bile yaramıyor acillik oluyorum

Ayserose canım 19 dayım bende kasık ağrı var fazla şekilde ayakta topallıyorum resmen.. Tuvaletim geldiğinde öyle dehşetli ağrıyor ki sanki çok sıkışmışım gibi.. Gittiğimde dediğin gibi az geliyordu 😏 Normal mi acaba..

Dilanserdar tşkler cnm cvb için hemen bi tahlil yapdırıp tedavi neyse uygulayayım sanada cok gecmiş olaun🥰

Biryabanci1 cnm bence sende benimki gbi bir durumdan muzdaribsin cok rahatsız edici ve acılı bir durum sende bir idrar tahlili yapdır kuzum bende yarın yapdırcam gebelikde pek iyi deilmiş enfeksiyon umarım cabucak atlatırız🙏🏻

Ayserose bnm de temiz çıktı şükür ama hamileliğim 10.haftadan beri aynı durum şu an 30 haftaya yaklaştım gece iki üç kere tuvalete çıkıyorum bebeğimin başı aşağıda bastıryorda olabılır 😑

Ayserose enfeksiyon olabilir yada üşütmüş olabilirsin canım keşke acilde bi test yaptırsaydın

Biryabanci1 cnm kaşıntı vajinal enfeksiyonda oluyor,oda sürekli başıma geldiği için biliyorum🤦🏻‍♀️Bu idrar yolu enfeksiyonu onda idrara sık cıkma kasıkda agrı,idrarda yanma gbi seyler oluyor

Gulchirai cnm ne güzel bende keske 2.3 kere cıksam uyanıkken zaten belli 50 kez şakasız gece desen bes on kez uyudumu anlamıyorum düşünki evde tek kendi kullandıgım vcye geceden tuvalet kagıdo koyuyorsam akşama kadar bitiyor birtanesi o derece🤦🏻‍♀️

Nur9286 cnm inana o dk söyledimde sanırım pek önemsemediler bende unuttum,yarın muhakkak yapırdacm pazar ama herhangi bi hastanenin acilinde yapdırcam🥰🙏🏻