Handeyldz01 Alan var mı bebişlerinize bu mağazadan? Ben çok istiyorum tulum modellerine bayıldım 😍 Kullanan varsa yazsın sevinirim 🥰
Haribo42 Handeyldz01 ben tulum almadim ama ic zibinlari asiri kaliteliii ben 6 aylik 9 aylik urunler aldim bayiliyorum cogu urunu super😍 su an indiirmde var
ozlemky Handeyldz01 bende birçok şeyi hm den aldım daha kullanmadım ama aldıklarıma bazen mağazasında denk geliyorum kumaşı falanda kaliteli duruyor. Her ürünü için aynısını söyleyemicem ama 😊
Ayguns Handeyldz01 henüz almadım ama eşimle iki gün önce girdik h&mye bütün ürünleri çok kaliteli oradan almaya karar verdik haftaya gidip herşeyimizi oradan tamamlayacağız inşalalh 😇
Aysegul_42 Handeyldz01 canım kalıpları biraz küçük ona göre al eşim almış zıbınla pantolon iki üçlü şeklinde 1-2 aylık bide 2-4 aylık elbise var dantelli gibi çok güzel ürünleri var ama kalıplara dikkat ederek almalısın 🤗
Handeyldz01 ozlemky Adana’da mağazasında yok maalesef online sipariş vericem kalıpları nasıl sizce? 😊
ozlemky Handeyldz01 bence kalıpları yenidoğan için ideal duruyor 5 kg bile doğsa bebeğiniz olur ama yine de çok küçük almayın bazı modellerde 1-2 aylar var onları alabilirsiniz yenidoğan için. Benim Ağustos olduğu için zıbın aldım çoğunlukta ayını da hesaplayıp alt ve uzun kollu tulum aldım kış için ama beğeniyorum kalıplarını aylarına göre tutar diye düşünüyorum. 😊
Sima Handeyldz01 Ben bütün kıyafetlerini online sitesinden aldım henüz kullanmadım ama hepsi kaliteli 0-1 aylık 5 li takım aldım 1-2 2-4 aylık zıbın, patikli patiksiz altlardan eldiven vs aldım 🥰
Nora Handeyldz01 Ben aldım yandan çıtçıtlı zıbınlardan birkaç tane de tulum kalite fiyat olarak çok güzel hatta indirimleri yakalarsan aşırı iyi 5 çocuk dogursam hepsine giydirebilirim bu zıbınları galiba 😅 Daha doğum yapmadım beklemedeyim ama etrafimdan duyduğum kadarı ile bedenleri tam oturuyormuş yani biraz büyük almakta fayda var galiba
Merveogz Bende dayanamadım 3 aylık kot pantolon esofman takımı felan aldım 🙂 kızlar siz kaç adet zıbın aldınız ben 8 tane aldım cıtcıtlı ama erkek hemen buyur cok stok yapma dediler duraksadım bi . 31. Haftayım
Handeyldz01 Merveogz valla ben daha kolsuz 7-8 almışımdır badi hatta uzun kolluda bi o kadar alacam çünkü günlük 3 kere belki kusmalarla daha fazla değişecez o yüzden yani
Nora Merveogz Benimde erkek 37 haftadayız Ben 4 tane uzun kollu 6 tane kisa kollu zibin aldım.. ustunden çıkardıkça kayinvalidem yikariz diyor.. zaten bebeğin kiyafetleri bi makine doldurana kadar bayaa bi zaman geçer