Gulsen55 Kizlar belki tuhaf olcak ama bugun 15 haftaligim.. göbisim cikmisti belliydi yani ufaktan. Simdi ise bakiyorumda hic hamile gibi durmuyorum göbüs eridi mi anlamadim 🙄🙄🙄 Sizdede oldumu bi cikip bi cekilmesi? Normalmi anlamadim
SerapUGR Gulsen55 bu sabah aynı şeyi yaşadım resmen karnım sanki dümdüz oldu 😒 Ama kötü düşünmüyorum hiç sende düşünme 🙏👶💕
Mine Gulsen55 bazen gaz olunca öyle oluyor 24+3 bazen kocaman karnım çıkıyor sanki bazen daha normale dönüyor 🤗
Emine24 Gulsen55 bana da öyle geliyordu 24 haftalığım ki hala bi büyük bi küçük gibi oluyor 😂🙈 yediklerimizden gazdan filan da kaynaklanıyor diye düşünüyorum . Yaşadım yani aynını canını sıkma bence normal😊
esrapoyraz Gulsen55 ilk gebeyseniz oluyo bnim gobusum yedi aylikken tam duzene girdi bilmiyorum baskalarinki oylemi
Gulsen55 SerapUGR daha dün diyodum gobus buyuyor bugun aksine kuculdu sasirdim 😊💗 Sen kac haftaliksin
Gulsen55 Mine aa ama cikti karnin dimi? O haftada biraz daha farkli olmasi gerekir 14 haftaya bakarak dimi
Mine Gulsen55 evet çıktı tabi ki ama bazen böyle çok büyük gibi bazen normale dönüyor yani arada bi anormallik oluyor benim 19-20.haftada çıkmaya başladı 🙈
Mine Gulsen55 değişiyor kişiden kişiye bazen 16.haftalarda çıkmaya başlıyor benim arkadaşım 16 haftalık ikimizin karnı aynı 😂
Gulsen55 Mine hani genelde 4/5 aylikken buyuyor ya. Benimde ufaktan cikti diye seviniyordum. Zaten zayifim😂 Bakalim nezaman gostercek kendini. Ama insanlarda psikolojimi bozuyo hic gozukmuyor diye. 😁
nurcnkk Gulsen55 bendede aynısı oldu canım ama 26 haftalıkken oldu, doktoruma gittim hemen bebişde normal çıktı suyuda normal çıktı, bazen bağırsaklar dolup boşaldığından olabilir dedi.
Gulsen55 nurcnkk bende randevu almayi dusundum bugun sirf bu yuzden🙈😊 rabbim saglikla yavrularimizi kollarimiza almayi nasip etsinnn insallah
Mine Gulsen55 insanlar psikoloji bozmak için yer arıyor önce karnın çıkmamış derler sonra karnın çok büyük derler yok aşağı düşmüş erken Doğum yok düşmemiş doğası yok en iyisi duymamak😂