SEE Merhaba kızlar adet günüm geçmeden gebelik testiyle gebeliğimi öğrendim dr henüz kese görmedi çnükü 3 haftalıktım şuanda 4. Haftaya girdik ama karnımda çok ağrı var gögsümün altıda öyle dıl gebelikmidir diye korkuyorum 😔 Lütfen banada bilgi verin
ekara SEE kese gözükmeden şuanda anlaşılmaz dış gebelik olsa bile doktorlar şuanda anlayamaz diye biliyorum. 2 Hafta daha bekleyin doktor kese görürse dış gebelik değildir.
Aleyna12 SEE öncelikle gözünüz aydın hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşalah 🙏🏻Nası öğrendiniz belirtileriniz nelerdi ve idrar testiyle mi öğrendiniz ?
Tazeanne0134 SEE ben 5.haftada gittiğimiz de gördük 7+3de de kalp atışı için gittik ve dinledik takma kafana üzme kendini yoktur inşallah kötü bişe
Duyguaydin SEE adetinden önce nasıl belli olabiliyor benim adetim 2 gün geçmesine rağmen hâlâ testte çıkmadı hamileyim givi hissediyorum ama testlerde acele ediyorum galiba 1-2 gün daha beklemem gerek..
SEE Aleyna12 çok teşekkür ederim ben evde erken gebelik testi yaptım önce çift çizgiyi görüncede ertesi gün doktora gittim ultrasonda görmedi ama kanda 55 dedi değerim için 💙
ekara SEE değeriniz 55 se zaten ultrasonda mümkün değil kese gözükmez. Sizin 10 günden sonra ancak ultrasonda kese bakılabilir
SEE Duyguaydin Canım benim aldığım o beş tl olan testler değilde pahalı olan erken gebelik testiydi hemde baya önce yaptım çok silinçizgi çıktı ama gözle görünür belliydi hani çıktı Duyguaydin buraya resim yükleyebiliyormusuj tam bilmiyorum resim gösterecektim sana tam kullanmayı çözemedim hala Duyguaydin
SEE Duyguaydin tabii idrardan sonra ertesi gün kan yaptırdım hcg 55 çıktı doktor çok minik dedi çok yeni dedi ama sonra daha yaptırmadım ama çok fazla ağrım var ya larım karnım karnımjn içi ağrıyo iki gün sonra falan doktora gidicem tekrar umarım kese görünür bir sıkıntı çıkmaz
Duyguaydin SEE mutlaka tekrar kan testi yaptırrr değerlerinin yükselmesi gerekli yükselirse sıkıntı yok değerlerin düşerse problem orda işte benimde 50 çıkmıştı sonra 36 en son 25 çıktı sonra düştü üzgünüm 😔 inşallah sende yaşamazsın 🙏🏻