merblyy Erkek bebek ismi ne olmalı dini anlamlı olmasını istiyorum ama herkeste olan isimde olmasın fikriniz nedir
Lidya merblyy Dini anlam derken peygamber sahabe isimleri gibimi yoksa cennetteki ağaç havuz dere kapı oturma alanı gibi şeylermi
Bhrygz merblyy Yafes (Hz. Nuh (a.s.)’un üçüncü oğlu. Tufandan sonra Hazar denizinin kuzeyine yerleşmiştir. Türk soyunun atası olduğu söylenir) Yada;Batın(Allah'ın 99ismi arasındadır.Bilinmeyeni bilip görünmeyeni gören anlamındadır)
merblyy ceylan54 bende çok beğendim onu ilyas olarakta geçiyomuş eşim kabul etmedi yabancı geliyomuş kulağa 🙄
merve0534 Benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama oğlum olursa Abdullah Tayyip koymak istiyor eşim 😇
Hilall Ömer ya da ali bu isimleri çok seviyorum oğlum olacak ama koymak nasip olmuyo😑 eşim ısrarla anneannesinin ölen oğlunun ismini koycak zafer asaf koycam bende 😏😊😊
Rabias Ahlas düşünmüştüm ben oda değişik ve anlamıda güzel bi araştır istersen ama benim eşim istemedi
merblyy Muhammed emir veya eşimin adı burak oğlumunda ilk ismi burak olsun ikinci ismide buğra olsun burak buğra yani 😊 belki o da oğluna verir ismini öyle devam eder siye düşündüm nasıl ?
Aydike merblyy bence mantıklı.. Benim eşimin dedesi recep eşim recep dedim recep koyalım istemedi bak bida sormam istersen de koymam dedim istemedi. Benim şansım olmuş olsaydı ben isterdim.. 😔
Tsevgi merblyy bende Cihangir düşünüyorum en baştan beri hatta cinsiyet belli değilken karar vermiştm