Blkz_100818 Merhabalar güzel anne adayları, benim bebeğim gün içinde çok fazla hareket etmiyor, bazen bir iki sert tekme,ama akşamları ve yatınca daha çok hissediyorum.sizde durum nasıl?
199128 Blkz_100818 bnmki masallahi var gecede gunduzde oynuyor bazen de hic oyanamdigi zaman olup beni korkutuyor haftalrimiz ayni seninle
Arbie Blkz_100818 benimkide fazla hareket etmiyor siyordum ama ultrasonda da kıpır kıpır🥰yeri daraldıgı için kolay kolay tekme atamadıkları için güçlü bir tekme va hissedemiyoruz🥰
minik_fasulyem_ Blkz_100818 canım bizde 28+6 olduk senin dediğin gibi biranda hareketleri azaldı korkmaya başladım tekmeleri gucsüzleşmişti ama normalmiş son 3 ay da kılosu arttığı için yeri daralıyormuş https://i.hizliresim.com/kMkOnJ.png
Narmin12345 Blkz_100818 32+3 hiç. Durmuyor... Bazen karnından çıkacakmiş gibi oluyor... Yamultuyor karnımi.. Sonra başka yere geçiyor... Tekmeler o kadar kuvvetli ki canım bile acıyor... Benimki ne yesem tepki veriyor yemeğe düşkün galiba😄👯🐞🌼❤
Virgomom10 26+2 haftalığım şuna benimki sağlam yediğimde çok hareketli oluyor et filan yersem çıldırıyor resmen
Blkz_100818 Narmin12345 canim bakalım senin haftaya gelince bizde durum ne olacak Rabbim hayırlısıyla kucagimiza aldırsın yavrularımızi😘🤲
Mlssa Blkz_100818 Bende 29.haftadayım canım önceki gibi tekmeler tek bir yerden hissedilmiyor sanırım büyüdüğü için daha derinden hareketler,yer değiştirmeler oluyor ve çok sık değil.Sanırım büyüdüğü için eskisi gibi hareketli değiller,son kontrolüm de sorunsuzdu şükür.Sende de Problem yoktur diye düşünüyorum.🌸🌸
Blkz_100818 Mlssa Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin canım, içime su serptin valla,ama işte bazen biz anne adayları çok endişe yapiyoruz
Mlssa Blkz_100818 Maalesef öyle gerçekten gün boyu sakin kalıyo bazen insan endişeleniyor ama çok kafaya takmamak lazım tadını çıkaralım☺️❤️