Nursubasi https://i.hizliresim.com/zGAJzO.png Kızlar sizce sonuç düşük mü gecen cuma hatırlayanınız varsa kan sonucum negatifti bugun pozitif sizce düşükmü sonuç ?
Damla01 Nursubasi Benimde 9.26 ydı 😊 2 gun sonra tekrar kan testi yaptir artisina bak canim. Hayirli olsunn 😊
Deletedmom00170 Nursubasi canım daha çok yenidir 5 yada 6 nun üstü gebelik var demektir yükselir zamanla Tebrik ederim 😍😍 isteyenlere de dua et
Nursubasi Mervemim canım aslında 19unda olmam lazımdı ama ben ovulasyonda yumurtlamayı ayın 10unda gördüm yani 12 gün oldu yumurtlamadan sonra
Fatmisko Nursubasi canım geç döllenmedir yani hatırladım ben snin yazdığını önceki postta gözün aydın 🥰
Merve43 Nursubasi canm sanırım birkaç gün geç döllenmiş. 12. Günse yükselecektir inşallah mesela benim de 13. Gün 37 cikmisti
Mervemim Nursubasi o zmn geç döllenme olabilir 2 gün sabretmen lazm bnm adet gnümde 19 du degerimm .. degern düşüklüğü degil artışı önemli olan
Rbs111 Nursubasi yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçtikten sonra sonuç buysa değerin güzel canım 😍 benim yumurtlamadan 15 gün sonra 37 çıktı . 2 gün sonra tekrar kan var 2 kat artması gerek
Fatmisko Nursubasi ben hissettim ama ya çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin kafayı takma değerlere şuna buna 🥰
Nursubasi Merve43 inşallahh boll dua istiyorum herkesten rabbim olmayan herkese hayırlısıyla bersin inşallah 🤲🏻🥰
Sunay10 Merve43 canım benimde adet 6 gün geçti test yaptım pozitif ertesi gün kan verdim 2600 çıktı muayenene etti alttan göremedi tekrar test yaptı bir kaç tane
TunarinAnnesi Nursubasi gözün aydın canım dualarimiz seninle sağ salim kucağına al İnşAllah ❤️🙏sende bize dua et 🤲
Merve43 Nursubasi dualarımdasın canm ben bilirim evlat isteğini allahım daha nice güzel haberler günler göstersin sağ salim kucağına al insallah
Nursubasi TunarinAnnesi rabbim hepinize bu sevinci yaşatsın kuzummm Allah kucağını bir minikle doldursun inşallah ❤️🤲🏻