Ozgok01 Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim kabızlıgım cok oluyor su tüketmeme ragmen nasıl düzelicek bu durum hiç bilmiyorum cok sancı yapıyor perişanım sizler de varmı boyle bi durum yardımcı olurmusunuz 😢
23Zumra Ozgok01 bende 37 haftaligim benim de cok kotu canim ama demir ilacindan dolayi benim ki istersen kaysi ye o yardimci oluyor
Sema12 Ozgok01 cnm benimd arada oluyor aksamdn 3-4 adet gun kurusu kayisiyi suya kouyorm sabah iciorm kayisilarida yiyorm cok iyi geliyor hem dogal hem etkili deneyebilirsn bird bol su tuket ara ogund bi kac hurma ya da kuru incir ye hemen faydasini gorursun
Beyzanurlina gulssen dogal yollarlar dene doktordan ilaç istemeyin bence kuru kayısı al yiyemiyosan öle kompostasjnı yap iç ye benımde başlarda cok kabızlıgım vardı
Ozgok01 23Zumra demir ilacı kullanmıyorum folik asitteyim suan ama kayısıyla çözdüm olayı şükür teşekkür ederm 🥰
gulssen Beyzanurlina doktorum kendi verdi tüp bebek için kullanmam gerekiyormuş. Ikınma ve kendımı sıkma olmasın diye. Kayısı care olmuyor 😊