Zeynepzeze Sürekli açım, yediğim şeyler de öyle hamur işi, tatlı falan değil. Normal tencere yemeği yemeye özen gösteriyorum kilo alımıma da kızıyor. Çok sıkıldım artık gerçekten.
lilamom Zeynepzeze valla benimde oyle doktor dikkat et diyor bende istiyorum kilo almiyim ama pskolojik degil gercekten doymuyorum yani o kadar cok acikiyorumki doktorun dedigi gibi yesem bilmiyorum nolur
Zeynepzeze lilamom Hayır ne yapalım anlamıyorum ki, aç mı duralım. Zaten istediğim şeyleri yiyemiyorum ki çok kalorili diye daha ne yapcaz anlamadım ben 😞 Sinirlerim bozuldu
lilamom Zeynepzeze valla duramiyorum kusura bakmasin iki tabak sebze yemegi ye diyor ee yiyorum inan kaldiryorum tabagi acim ac hic yememisim gibi kendimede iskence yapamamki yani tamam bende kilo almak istemyrm ama zehirde edip her dakka acim zaten surekli frenlemeye calisiyorum dahada fazlasini yapamam yani
Minik1anne Esmanur96 haftada bir kilo alırsa dokuz ay sonra yerinden kalkamamasi lazım 39 kilo etmiş olur buda aşırı fazla canım 5 aya kadar ben 1-2 kilo almıştım 5 den sonra 3-4 kilo şimdi 30 haftaligim kalan her bir ay için 1 kilo hakkım var sagliklisi da gebelikte 15-20 kilodur
Zhrerzlp Zeynepzeze ahhh canım benim hiç üzülme takma kimseyi de dinleme tıka kulaklarını. Ben şuan 34 haftalığım 82 kiloyum 67 kilo ilee hamile kaldım çevremdekiler çok kilo almışsın bu halin ne son ayında sen yerinden kalkmazsın gibi biri sürü demorize edici cahil cahil konuştular ben de hep bir moral bozukluğu yaşadım hamilelik gibi mükemmel olan süreç de hormonlar zaten tavan burnumdan geldi. Şimdi abartmamak sureti ile herşeyi yiyorum çevrediklerin söylediğine hiç takılmıyorum bu güzel dönemin tadını çıkarıyorum. Bakın keyfinize sevgiler.
Zeynepzeze Zhrerzlp Ne güzel yazmışsınız tebessüm ettirdiniz 💛 Ben 75 kilo hamile kaldım acaba ondan mı dikkat ediyor bilmiyorum
Mislimelek Zeynepzeze ben ilk hamileliğimde 29 kilo almıştım ama inanılmaz rahat bir hamilelik geçirmiştim 38 de sezaryen olmuştum bebeğimde 3600 gr dı sonra hızla verdim hiç sağlık problemim olmadı yani inşallah sizinde öyle olur
Mutluhamis Mislimelek ayy nasıl verdiniz bende 30 haftalığım 20 kg aldım verememekten korkuyorum birde kilolu hamile kaldım
Zeynepzeze Mislimelek Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. İnşaALLAH herkes kolaylıkla atlatır bu süreci 🌼
Serrameri Anlamadığım bişey var çok mu kilolu hamile kaldın da yemene dikkat et diyo. Haftada 1 kilo almak normal diye biliyorum.
Hfsskbr Serrameri haftada bir kilo nasil normal olabilir her hafta 1 kilo alinsa 35 40 kiloya denk gelir. Kilo alimi kisinin hamilr kaldığı kiloy bağlı aslında. Ama hamilelik sürecinde alinan kilo en fazla 15 olmasi gerektiğini öğrendim. Bende ilk gebeligimde durdurak bilmedim herseyi yedimde yedim sonuç 26 kilo 35. Hafta da erken doğum 😱 Smdi daha dikkat ediyorm. 7.ayimdayim toplamda 7 kilo aldm. Ayda bir kilo. Boyke devam etmesini umuyorm😄 yesemde yürümeye cok dikkat ediyorm ve bol su
Damla01 Zeynepzeze Biran evvel bogazini kis bence. Bende oyleydim hamurisi tatlilar ekmek herseyi yerdim. 32.haftada plasentamin kireclendigini bebek icin tehlikeli oldugunu ogrendim.keske bogazimi tutsaydim suan vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden oldu. Hareketlerini sayiyorum azalma olursa hemen alinacak😔 sana tavsiyem tut kendini.
Zeynepzeze Damla01 Ama sorun bu işte hamur işi tatlı yemiyorum ki ben. 27 haftalığım 7kilo aldım çok mu bilmiyorum. Sizde inşaALLAH sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza, hayırlı doğumlar
Mislimelek Mutluhamis aslında özel bir şey yapmadım ama özel sektördeydim 40 ımız çıkınca işe başladım galiba o süreçte öyle böyle gitti işte
Sevimnaz Zeynepzeze 24.haftaya kadar yarım kilo almışım bundan sonra alır mıyım acaba iştah açılır mi ya bebeğim kilo alamiycak diye korkuyorum
Zeynepzeze Sevimnaz Evet o haftalardan sonra alıyorsun işte canım. Bebek beslenir tabi, kilosunu az görürse doktorun seni uyarır sende ona göre daha düzenli beslenirsin sıkma canını. Herkesin vücut yapısı bir değil ki. Çok kilo almak çok beslemekte değil 🌼
Mlssa Zeynepzeze Ben de 8 almıştım 27de. Çok az fazla ama abartı değil dedi doktorum.Bence kafaya takma☺️❤️