Serife_05 Kızlar Önceden sigara kullanan bırakan war mı ya da şu an gebeyken hala sigara kullanan doktora danışan war mı yakın bi arkadaşım kullanıyor bıraktıramıyorum sen kullanmadığın için anlamazsın diyor nasıl bıraktınız ???
Nur___ Serife_05 gebeliğimi öğrendiğim gün bulantılardan dolayı içemedim zaten extra çaba sarf etmedim ayrıca hala kokusu bile bulantı yapıyor
hunilimom Serife_05 önceden kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim ultrason da gördüm bebeğimi eve geldim son bir tane içtim başka da içmedim kafada bitirmesi gerekiyor evet içen için birden bırakmak zor oluyor ama evlâdın için bırakmak en iyisi bence doğum yaptım şuan icenlerden tiksiniyirum inşllah en kısa zamanda bırakır 🙏 internetten makaleler okutabilirsin arastirin beraber destek ol zor biliyorum ama çocuğun için yapman gerek felan de kafasına yavaş yavaş şok ısrar edersen inat eder
Papatyam85 Serife_05 irade canım hamile oldugumu duydugum an sigarayı bıraktım ki günde 1 paket içiyordum ama şimdi paketinden tiskiniyorum allah tan gelen birşey ve annelik duygusu yavrucunu korumak isteyen her anne bence iradesine ve kendi zevkinden vazgeçmeli..belki doğdugunda biley olmaz ama inan ilerki yaşlarda cocuklarda hastalıklara yol açıyor ...benim yeğenim sigara içildiği için kalbi delik dogdu ve suan 2 yasında hala sıkıntısı devam ediyor bunu arkadaşınıza okutun belki içi cız eder...
Serife_05 hunilimom çok içmiyor günlük 1,2 tane falan ama yine de ikna etmeye çalışıyorum işte sağol canım
Serife_05 @Papatyam85# Allah korusun çok fazla içmiyor günde 1,2 falan ama ben yine de bişey olursa die ikna etmeye çalışıyorum inşallah tiksinir o da,sağol canım