Calimeros Nergis34 yani ben aldım fiyat olarakda kalite olarakda güzel kullanmaya başlayınca ihtiyaç olırsa tekrar ordan almayı düşünüyorum yumuşacık çok güzel
Calimeros Nergis34 filelere çok aldanmayın hanımlar ben bi bebe mağazasından 15 liralık aldım gelip küvete taktım bebeği koysan plastikleri kırılcak tekrar ebebekten sevi bebenin havlu filesinden aldım 25 liraya valla fiyattan önce kalite önemli bebişleri koyucaz üzerine Mutluhamis
Nergis34 Esmanur96 canım henüz daha kulllanmak nasip olmadi aynısı ama 25 gün sonra kullanirim inşallah 😂😂
Tugraveannesi Cigdemmmm ne güzel şeyler geliyor ana kucağı düşünebilirim birde askılı zıbın vs gerekli olacaktır fazlaca dursun
Deletedmom0065 Buseega cok tesekkur ederim canim bilgilendirmen içinnn 😊😊 benimki kış bebegi olucak zibinlar kisa kollu galiba işime yaramaz digerlerini kesin alicam insallah 😊 ufaktan başlamak lazim:)
DeryaKuzusu Kız kardeşim bebeğimiz için ebebek ten sallanan müzikli ana kucağı alacaktı hediye. 600 TL. Sizce o gereksiz mi? Çok küçük diyorlar kullanımı belli bir ayla sınırlıymış. Onun yerine bimdeki sallanan müziksiz ana kucağı idare eder mi? 75 TL