ylzaht066 Kızçeler ✋🏻 Şuan 22+5 im ♥️ Gebe kalmadan önce 58 kiloydum şuan 62 sizce nasıl ? Bir de haşlanmış yumurta yiyemiyorum 😭 Herkes diyor ki bebeğin zayıf kalır 😭😭
Demrl ylzaht066 yumurtayla mı bebek kilo alıyo öyle bişey yok bence bende fazla yiyemiyorum arada yiyorum gayet iyi günlük 1 tane yesek iyi olur ama yiyemiyoruz bebege faydalı basla şeyler yiyorum süt içiyorum bende 19+4 hamileyim 😊
Deletedmom133 ylzaht066 herkesi dinlersek iş var arada yemeğe çalış yumurtayla olacak iş degil yani sadece 14 senedir balik yemiyor cok şükür bebegim tombis yani 💁♀️
Kubos1 ylzaht066 yumurta çok yarayışlı ama yeseniz iyi olur yemeseniz bile mutlaka süt için yoğurt yiyin muz kuruyemişi bunları tüketin
Mlssa ylzaht066 Kilo alımın bence normal👍🏻 Başka şeyler de var yerini dolduran canım kasma kendini illa yumurta diye☺️
Deletedmom133 ylzaht066 🥰❤ sağol teyzesi teşekkür ederiz darısı başına hayırlısıyla doğurursun inşllah
defne55 ylzaht066 valla ben bebek olduk çocuk oldum evlendim kadın oldum hiç yumurta sürmedim ağzıma ama büyüdüm gayet sağlıklıyım çocuğum da sağlıklı olur herkeisn ağzına bakarsak ooo işimiz var canım takılma başkalarının dediğine :)
Asenadgdvrn ylzaht066 ben hiç yemiyorum yumurta et kim diosa yalan ve 34+1 günlük hamileyim bebeğim 3200 inanma 🙄
Serrameri @ylzaht066 yumurta yemek önemli değil tek başına her şeyden azar azar yersen zaten bebek alıyo kiloyu bunun onu bunu çok yemekle alakası yok bence
bsrgz ylzaht066 alakasi yok canim ben hic yumurta yiyemiyorum doktorum da önemli değil ondan alacagin proteini sütten yoğurttan alırsın kendini zorlama yemek için dedi
zeynokrktk ylzaht066 Valla ben 45 le gebe kaldım şu an 67 kiloyum doğuma kadar 70 olurum heralde bişicik olmaz şu an 37+6 yım 😁
Yadee ylzaht066 ben tüm hamileligim boyunc dogru beslenmedim cok az miktarlarda yedim haftalarca yumurta yemedim hala yemiyorum ve bebegimin kilosa gayet yerinde ben genetik oldugunu dusunuyorum kafaniza fazla takmayin bence😉
Aycaorhan ylzaht066 cnm kiloyu bilmem ama yumurta proyein içerir bıda bebegin beyin ve kemik gelişimi için önemle haslama sart degil az yaglı omlette yiyebilirsin
Umutuzolm_37 ylzaht066 bildigim kadarıyla bebege kaşar muz kilo aldırırmış yumurtayı bende yiyemiyorum tiksindim kokokusu bile beni tuhaf ediyor ve kilosu haftasina gore gayret iyi maşallah🤭 33 haftaligim bu arada🤗🤗