Kizlar bebegin kafa olcusu 2 hafta onden gidiyor boyle bisey basina gelen dogduktan sonra sıkıntı yasiyan varmi 😞
Bebegimin kafasi 2 hafta onde 🤦🏻♀️
Meryem2200 benimde mesela 20+2 yse haftam kafası için hep bir gün fazla söylüyor 20+3 gibi bende bekliyim burdada yazanlar olur belkii🤭
BirVeraAnnesi35 canim 1 gunden bisey omaz ben 36 haftalikken gittigimde 38 haftaydi kafa olcusu
Meryem2200 inş öyledir hep dikkatimi çekti ama soramadım dalgınlığıma geldi umarın senin bebişinde iyidir ve normaldir bu durum
Meryem2200 4 hafta önde gidiyoruz bizde, dr umun kızınında 3 hafta önde gidiyormuş şu anda cillop gibi kızım var öyle sıkıntlı bir durum olmamış
Sedef-345 ama benimkinin sadece kafasi onde gidiyo
Meryem2200 bebeğim 2 hafta kafamızda 4 hafta önde gidiyor . Yani baktığın zaman sizinle aynı :) benim ailem iri yapılı zaten boya göre kafalarıda iri haliyle . Genetik olabilir
Meryem2200 bende de aynı durum var.Kafasi 2 hafta önden gidiyor.Doktorum sıkıntı yok dedi
Meryem2200 bizimde 3 hafta önden gidiyor doktor hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi önemli olan zaten sağlıklı olması kafana takma sağlıkla gelsin inşallah
Meryem2200 hayır takma sakın kafana benim oglumdada 2 hafta önden gidiyor kafası dedi bbana yükledi şeker testini falan olan bana oldu ...hamileliğimi zehir etti..maşallah dogdu sölediğyle alakası yoktu ve suan 3 yasında maşallah çok şükür bişey yok..bazı doktorlar hemen çok bilmişlik yapıolar..
Papatyam85 peki normal dogummu yaptiniz
doktorlar her zaman en ağırı konuşuyorlar tanıdığımda gelişim geriliği var dediler zayıf dediler İnan’ın bebek doğdu maşallah hiç bişi yok bende şeker hastasıyım şeker düştü indi çıktı zamanla kontrol altına aldım halen zor alıyorum düşünün Doktor belki ölmüştür dedi bana 10 haftalıkken bende acayip kötü oldum şükür 36. Haftadayım ayın 5 alacak allah büyüktür inanmayın
Meryem2200 sezeryan cnm.
Papatyam85 bende riske atmamak icin sezeryan olucam
Meryem2200 benim bebeginde kafa büyük yapıdan kaynaklanıyor
Fatmaa123 ins genetiktir bizimkide