Gkhn71 36+0 olduk cok sukur canim pazaryesiye 36+4 olmus olucaz. Bende isterdim kendiliginden bisey oldugunda dogurmak yani durabildikleri kadar dursunlar diye ama bizim kimsemiz yok burda herkesten uzak baska sehirdeyiz konu komsu bile yok o kadar aksi bi binadayim. Esim santiyede calisiyo bodruma indigi zamanlar oluyor ve telefonu cekmiyo acil bir durum olsa yanimda 7 yasinda oglum var. Esime ulasamayip kendimi hastaneye bile atsam oglumu birakacak kimsem yok o yuzden en iyisi planli sekilde dogurmak olduguna karar verdik. Hem son 2 haftadir kontrollerde doktor bebeklerin gelisiminin iyi oldugunu zaten en basindan beri 2 haftaya yakin ilerdelerdi kilolarinin da artik musait oldugunu soyluyodu istedigin zaman dogurabilirsin demisti. 29.haftadan beri olan kasilmalarim sancilarim var 4 gun hastanede yatmistim ciger gelistirici de olmustum ama sancilari zaten durduramadik ilaclara ragmen her nstde tavanlar ama cok sukur bugunlerimizi de gorduk erken gelmedi minnaklarim uzmediler bizi ama sonuna kadar diretipte basimiza ani bi is gelmeden kavusalim 🤗