Naze2151 BusraMece 2,3,4 hepsi yapıldı ilk yapılanlarda risk olmadığı halde hepsini istedi dr.simdi detayliya gidecem iyi bir yer buldum yanında getir sonuçlarını dedi tamam dedim yaptır birşey kaybetmezsin 🌷💞
Gulnuruz BusraMece merhaba 2 li testim 1/282 oranında riske yakın olduğundan doktorum 3 lü yaptırmamı söyledi şimdi aldım sonuçları risk oranı gerilemiş 1/642 ye düşmüş bir ay nasıl geçti neler çektim anltamam inşallah hiç bir anne yaşamaz bakalım doktorumuz ne diyecek
melolevo 2 ki testte bir şüphe görülürse 3 Lü test yapılır. Sıkıntı olmadan 3 lü yapılıyorsa gereksiz paranı almak için yapıyorlardır 😊
BusraMece melolevo devlette yaptırıyorum canim 2.de bi sıkıntı çıkmadı cok sukur ama tedbir amacli heralde
anneadayi-88 Ben devlet hastanesine gidiyorum. İkili testte risk çıkmamasına rağmen doktor yapalım sadece kan vericeksin nasıl olsa dedi tamam dedim bende 😄
Esesen anneadayi-88 aynen benim de doktor risk yok dedi ben bir iki soru daha sorunca yapalım istersen bi kan vereceksin dedi verdim 1 hafta sonra alıcam sonucu
anneadayi-88 BusraMece yaptıralı bayağı oldu yüzdesini hatırlamıyorum ama ikili testteki gibi çok düşük riskli çıktı🥰