Kalbiminsesi Kizlar bebgi 1 hafta geri olup sonra eski haftasina donen varmi nasil basaridniz akil verin
melolevo Kalbiminsesi ne demek bir hafta geri hiç duymadım böyle bişey. Bebeğimiz ilk adet gününe göre hesaplanıyor zaten . Bende şuan 10 haftalığım ama belki reelde 7-8 dir. bu kesinlikle doğal bir şey canım. üzme kendini gereksiz yere
Nurcan6148 Kalbiminsesi Ben canım😁1 hafta geriden başlamıştım.Gec döllenme demişti.Bu hafta 12 haftalık olduk ve sat tarihine göre aynı oldu şimdi.Hiç endişe etme.
Zulubik melolevo bazen son adet tarihine göre gelişimi geride kalabiliyor. Arkadaş onu söylemiş. Mesela 12 haftalik son adete göre ama gelişimi 11 haftalik gibi... 1 hafta önemli değil genelde kapanıyor
Blackcloud melolevo geç döllenme olunca bir hafta geriden geliyor yani hesaplamana göre 6 haftalık dimi ama ultrasonda gec döllenmeden dolayı 5 haftalık çıkabiliyor benim öyle oldu
melolevo Kalbiminsesi o bir sorun değil canım. Benimde mesela son adetim 15 nisan ama benim 30 nisan 😁 eminim o günden. o yüzden benim 2 hafta geriden mantıken :)
Ssraa Evet çok normal ben ortalarına kadar hep geriden geldik ama doktor sıkıntı arz etmediğini söylüyordu hep. Ortalarda tam haftasında ilerledi şuan sonlardayız haftasını geçti :)