Nurcan Selam kızlar 9+1 ve bugün lavobaya çıktığımda sarı ve biraz koyu renkte akıntım oldu ve biraz fazlaydı bunun bebekle bi alakası yoktur dimi ysrın Dr rdv var ve sizdende bilgi almak istedim
GlahBilgiliPelit Nurcan benim ilk zamandan beri sarı/ yeşil akıntım var cnm enfeksiyona dönmesin dikkat et gerisi önemli değil 😉
BurcuDemirGmtekin Ay bendede ayni sey oldu dr randevumuza daha var bayaa bayaa sari koyu sumujsu bi akintiydi korktum
HandeYavuz BurcuDemirGmtekin canım benim de aynı oldu bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidince sordum dediler ki üşütmüş olabilirsin çoğalırsa gel idrar tahlili yapalım 🤔
Nurcan BurcuDemirGmtekin aynen bende baya korktum bu ne diye ama inşallah arkadaşın dedigi gibi üşütmedir
Nurcan HandeYavuz inşallah daha çok olmaz sabah gördüm daha görmedim inşallah ufak bir usutmeden ibarettir ilk çocuk birde seneler sonra gelince herşeyde nem kapar oluyor insan
HandeYavuz Nurcan inşallah kötü bir şey değildir canım içini ferah tut çok aklına takılıyorsa da hemen doktora veya takibini yapan sağlık ocağına gidip sor stres de yapmamak gerekiyor biliyorsun 🙏🏻😊
Nurcan HandeYavuz inşallah canım yaaaa bugün aile doktorumuza gidicez bakalım ne dicek ama şuan içim biraz rahat çünkü dünden beri daha görmedim
Nurcan GlahBilgiliPelit GlahBilgiliPelit teşekkürler hep kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum temizlenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım inşallah daha karşılaşmam