Kbra7777 evet vede bir ay düzenli bir şekilde ovilasyon yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım yoksa adet günüme kadar yılmadan yapayım dedim bir daha getirttim. Ama genede bir umut hep erken gebelik testlerindende geliyor ya yanında internetten aldığımız zaman kaç kere yaptım gittim normal test aldım hep negatifti idrar sonucum. Dört gün sabahlı akşamlı kopkoyu çıkınca ovülasyon dört günüde değerlendirdik genede. Ama silikleşmeyince şüpheye düştüm yumurtlayamadım bile hala diye doktora gittim kan ve ultrason istedi kana bakınca gördük çok şükür. Ama o son dört günü değerlendirdiğimiz için deli gibi üç ay boyunca lekelenmem kesilmedi kanama+lekelenme hep bir düşük riskimiz vardı halada var 😕bilemedik son dört günü yumurtladım yumurtlayacağım diye deli gibi değerlendirince kanama alanım hiç gitmedi üç aya kadar. Yerleşirken ilişki çok yaşandığı için . Çok şükür o zor günlerden bugüne 22. Haftaya geldik 🤲🏻. O yüzden ben inanmıyorum ovüslasyon testlerine yumurtlama günümü göstermedi bize 🤷🏻♀️