Benimcanimoglum_55 Kızlar 16+3 haftalık hamileyim ama 2 gündür falan sol kasigimda ağrı var bugun biraz temizlik yaptim cogaldi agri özellikle yürürken bu haftalarda normal mi.? Evham yaomak istekiyorum ama cok stresli bi kizim bu huyuma da cok sinir oluyorum.
Fatmanurozgr Benimcanimoglum_55 o haftalarda benmde cok oluyodu rahim büyüdüğü İcin norml o agrlr cok fazla dayanlmyacak kadr deglse tabi birde yorulmssndr onunda etkisi vardır 💁♀️🤗
Benimcanimoglum_55 Fatmanurozgr iki kasigimda da olmuyor tek tarafta oluyor o endişe ettiriyor insallah bişey olmaz dimi
Fatmanurozgr Benimcanimoglum_55 benmde solda cok agrı oluyodu benm solda kis varms ama ben agrlarmı söyledgmde doktor rahm büyüdügü İcin agrlsrn olablr demsti ama yinede kontrol zamn da doktoruna sor 😊
Aynur63 Benimcanimoglum_55 aynen cnm bende 18 haftalıgım sol kasıgımda benimde agrı var normal ama rahim büyüyor onla alakalı
Esnnnn34 Benimcanimoglum_55 aynen öyle ya Allah korusun birşey olsa zaten kanama olur hiçbirşey yok sadece ağrı var oda karnımız genişkedipi içindir sende yorma kendini uzan dinlen
Benimcanimoglum_55 Esnnnn34 aynen kanama leke falan yok çok şükür bisey Allah korusun butun hamileleri
Benimcanimoglum_55 Aynur63 çok teşekkür ederim yalnız değilmişim demekki normalmiş sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza sizde