LinaPrenses Suan 77 kiloyum hangi bedeni almam gerekiyo acaba orta boy 36/42 Buyuj boy 42\50 Bilemedim 😒
Deryayilmazkahraman LinaPrenses benim de kilom 75 ve henüz 34 haftalığım daha da alırım diye düşünüyorum bedenler böyleyse büyük beden almak daha mantıklı siz nerden alıyorsunuz? Bende oraya bakayım
Canoglum001 LinaPrenses 5 gun once sezeryanla dogum yaptim canim 89 kiloyla girdim doguma.buyuk boy iyi oldu bana.sana hayli hayli olur.sezeryan olcaksan buyuk boyunu al
Demet71 LinaPrenses herkes büyük boy al dedi ben de büyük boy aldım. Daha rahat oluyormuş. Migros’ta şuanda indirimde haberin olsun
Deletedmom133 LinaPrenses ben 80 kilo oldum ama popom fazla buyumedigi icin orta beden aldim bakalim pazartesi iyi mi kötümü görecegim buyum olan bol olur sıkı tutsun diye o sekikde aldım 💁♀️
Aysingeldiislerdegisti LinaPrenses belden lastikli büyük beden al açınca hak vericeksin giyince genişliyo yoksa küçücüm lastiği 😂
23Zumra LinaPrenses bende buyuk beden aldim.pismanim cunku sadece gobegim var ve 78 kiloyum fisi atmasaydim degistiridim keske S beden alsaydim