Deryahlas haziransekiz iyi gelmediğini biliyorum kanamaya düşüğe falan yol açıyormuş Papatya ıhlamur zencefil limon gibi çayların zararı yok
Pinkbabe haziransekiz Ilk aylarda evet düşük tehlikesi yaratıyor kasları gevsettigi için ama doğum zamanı yakınsa doğumu tetikler diye biliyorum faydası olur yani yine de doktoruna danışmadan tüketme istersen ama bende 37. Haftam itibariyle içmeye başlayacağım sonuçta düşük riski yok sağlıkla gelsin bebeğin🥰
Atlarlayasayan haziransekiz doktorum kesinlikle içme dedi ilk aylarda düşüğe sebep oluyormuş sonraki ayları bilemiyorum
GuelGltkn haziransekiz icmemek gerekir sanirim hamileyken erkeklerde bile kisirlik yapiyomus diye duydum ben baya etkili bi bitki
haziransekiz Deryahlas ilk aylarda o diye biliyorum:) 37 haftalık bebeğin neresi düşük olsun mantıken düşünce:)
haziransekiz Atlarlayasayan ilk aylarda düşük yapıyormuş canım onu bende biliyorum bebek tam tutunmadığı icin
Deryahlas haziransekiz aynen öle canım son ayında olduğunu anlayamamışım da azıcık ben ilk üç ay da hep içtim Allah korudu sanırım bişey olmadı öğrendikten sonra bıraktım 😛
denizoktay haziransekiz çarşambaya sezeryanım vardı doktor rapor aldı gitti o gelene kadar bari normal doğurayım dedim😁😁bilsem sezeryan yalan olacak önden başlardım😁😁
denizoktay haziransekiz panik ataktan dolayı bi de ritm bozukluğu var zorlamayalım dedi doktor ama devlette olunca biraz keyfi oluyor gitti adam izne😊o gelene kadar 40 ı geçiyoruz
denizoktay haziransekiz ha hahhah😁😁😁😂😂 valla o kadar bunaldım ki zaten kendi gelsin diye uğraşıyorum,fırlatcam da onun gelesi yok herhalde😂😁 ada çayını bi araştırayım bi de hint yağı içiliyormuş,ona da bak istersen
haziransekiz denizoktay evet gördüm hint yağını ama benim midem okurken bile bulandı ben onu yapamam büyük ihtimal😂